Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Kolarić želi voditi zagrebački SDP: 'Biraj ime koje pobjeđuje'

Moje ime govori o mojih 20 godina profesionalnog iskustva u privatnom i javnom sektoru, istom znanju i iskustvu kojeg želim ustupiti zagrebačkom SDP-u, kako bismo stranku vratili na prvo mjesto, poručila je

Foto: Screenshot/24sata
29 komentara

SDP-ovka Aleksandra Kolarić na svojem je Facebooku u srijedu objavila kandidaturu za predsjednicu zagrebačkog SDP-a.

POGLEDAJTE VIDEO

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti. 

- Moj slogan je moje ime, jer sve što itko od nas ima je ime i prezime koje gradi, ono što zastupa kao građanin u današnjem društvu, vrijednosti koje zagovara i živi kao pojedinac, koje su daleko više od jedne akcije, jedne kampanje ili jednih izbora.

Za mene niste čuli prvi put u anonimnom pozivu na glasanje. Moje ime niste prvi put vidjeli u automatiziranoj sms rođendanskoj čestitki ili u anonimnoj, lažnoj anketi. 

Moje ime već 20 godina zastupa iste ljudske vrijednosti. Vrijednosti socijaldemokracije, progresivnosti, uključivosti, ustrajnosti i nepokolebljivosti. Moje ime govori o mojih 20 godina profesionalnog iskustva u privatnom i javnom sektoru, istom znanju i iskustvu kojeg želim ustupiti zagrebačkom SDP-u, kako bismo stranku vratili na prvo mjesto, tamo gdje treba biti. S mojim imenom, zajedno, idemo po pobjedu.

Zato vjeruj onima koju su godinama dosljedni, onima koji su uvijek na tvojoj strani. Na strani socijaldemokracije. Biraj tim koji pobjeđuje! Biraj ime koje pobjeđuje! #ImeZaPobjedu #AlexZaZagreb -  napisala je. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message