To je to što me zanima!

Kolegici policajki izgrebao auto jer je prekinula s njim

Nakon prekida Želimir R. (50) je kolegici slao niz prijetećih SMS-ova i izgrebao joj auto. Ona ga je prijavila kolegama. Želimiru su odredili pritvor
Vidi originalni članak

U trenutku dok je policajac Želimir R. (50) izlazio iz automobila u petak ujutro u zagrebačkoj Šarengradskoj, kolege u civilu zgrabile su ga, bacile na pod i vezale lisičinama. Sumnjali su da je voditelj odsjeka u Upravi za razvoj, opremanje i potporu MUP-a naoružan i opasan. Želimir R. slao je prijeteće i unemiravajuće SMS poruke 42- godišnjoj kolegici koja je namjeravala prekinuti njihovu dugogodišnju ljubavnu vezu. Na kraju je došao do nje, uzeo joj mobitel i razbio ga te je ključem zagrebao njezin automobil. Nakon kriminalističke obrade u subotu su ga priveli istražnom sucu koji ga je ispitao i pritvorio kako bi ga onemogućio da ponovo prijeti te da ljubomora ne eskalira nasiljem. Kolege ga sumnjiče za prijetnju i uništenje policijske imovine.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sacko 19.01.2010.

    He-he Nasilnik je otprije poznat policiji....

  • anka12 19.01.2010.

    Nema mi gorega kad žena pljuje po ženi,pa kaj onda ako je nekome bila ljubavnica.Uostalom ne piše nigdje da mu je bila ljubavnica nego da su bili u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi.Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen stoji u Bibliji.Bojim se da nitko nije bez grijeha i nema prava nikoga osuđivati jer ne zna kad će se sam naći u takvoj situaciji.Muškarci najčešće reagiraju agresijom kad su odbijeni,ali to je njihov problem ako se ne mogu nositi s odbijanjem jer misle da su mačo :)))

  • osječan_1 18.01.2010.

    I baš se tu \"slučajno našao snimatelj\" kao ono on prolazi a policija hapsi i veže,a on onako usput snima.nke se nađe snimak. .De malo smanjite , dosta mi je svojih laži da ne čita i gledam vaše.Ako je to napravio treba ga uhapsit i svezat na kvrgu jer je budala.i strpat u diklićanu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare