To je to što me zanima!

Kolinda na konferenciju UN-a stigla u perfektnom izdanju

Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na konferenciji Ujedinjenih naroda pod nazivom Žene na vlasti i pokazala da sve više vodi računa o stajlingu. Izgledala je besprijekorno
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na konferenciji Ujedinjenih naroda pod nazivom Žene na vlasti. Na konferenciji UN-a predsjednica je govorila o položaju žena i vlastitom iskustvu kroz svoj politički angažman.

I ovom prilikom, Grabar Kitarović je pokazala da sve više vodi računa o stajlingu. Izgledala je besprijekorno.

UN-OVA KONFERENCIJA Grabar Kitarović pozvala na osnaženje svih žena u svijetu

Za ovu priliku odjenula je crnu haljinu s upečatljivom ukrasnom trakom oko struka i duži strukirani sako koji prati liniju tijela i iste je boje kao traka. 

PREDSJEDNICA U UN-U Kolinda u New Yorku: Sudjeluje na konferenciji 'Žene na vlasti'

Umjesto kose smotane u banana pundžu s kojom smo je već navikli gledati, za svoje gostovanje na UN-ovoj konferenciji u New Yorku, predsjednica je došla raspuštene kose, s pramenovima uz lice lagano uvijenima prema van, a cjelokupni dojam zaokružila je decentnim bisernim naušnicama. 

Idi na 24sata

Komentari 209

  • patagonija1 14.03.2019.

    Jos samo da ima barem neki sadrzaj.

  • max2017 13.03.2019.

    drug tito je izmislil "nesvrstani" i postal direktor nesvrstanih kugle zemaljske ! gđa KGK "izmislila" je ženske predsjednjače-tj tzv pokret i postala direktor svemirskih snaga žena ! .........Sada više nema dovoljno dobre pozicije da bi se ona za to natjecala ....ikad više......vjerojatno bu joj ispod časti (nivoja) ponovno se natjecati za obično mjesto u rvackoj...........

  • 13.03.2019.

    Netko si mrmlja u bradu:" Napokon sam u normalnoj zemlji, tako daleko od Balkana. Tu je moj dom, tu će moja djeca živjeti, a Bogme i ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare