To je to što me zanima!

Kolinda je najavila Čokolindu: 'Neka mi se smiju koliko žele'

Predsjednica je dala suglasnost da se novi proizvod Podravke zove Čokolinda. Isto ime nosila je afera iz 2016. godine kada se ispričavala zbog srpske čokoladice
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Križevcima je u utorak navečer otkrila novinarima kako je Podravkinim menadžerima dala suglasnost da jedan svoj proizvod nazovu - Čokolinda, javlja portal Danica.

- Sigurna sam da bi se taj proizvod jako dobro prodavao i na domaćim i na stranim tržištima. Meni se mogu smijati koliko žele, ali važno je da nam država i gospodarstvo rastu - poručila je predsjednica.

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ: 'Iznenađena sam, nisam znala da je sporna čokolada u paketu'

Novinarima je ispričala kako se u utorak u stanci predizbornih skupova u Bjelovaru, Virju, Koprivnici i Križevcima družila i s predsjednikom uprave Podravke Marinom Pucarom, ali nije poznato gdje su se sastali, piše portal Danica.

Inače, kovanica Čokolinda nastala je nakon bure koja se podigla tijekom predsjedničine podjele darova dubrovačkoj djeci u prosincu 2016. godine. U paketu se, naime, našla i čokoladica srpske tvrtke Pionir, pa se predsjednica zbog toga ispričala djeci i javnosti jer nije provjeravala sadžraj košarice.

VELIKO PRIJATELJSTVO Kolinda: 'Ako osude Bandića, u zatvor ću mu nositi kolače!'

To je pak izazvalo lavinu negativnih komentara u cijeloj regiji, a mini aferu s čokoladicom Mony prenijeli su i strani mediji. Afera je odmah prozvana - Čokolinda.

Idi na 24sata

Komentari 273

  • dysko_lija 05.12.2019.

    Kad si pun sebe, naravno da ces povjerovati u tako nesto.

  • Fenix7 04.12.2019.

    Ovu je bijelo preuzelo do kraja... Nek' peče kolače...

  • 04.12.2019.

    Budala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare