To je to što me zanima!

'Kolinda je ozbiljan kandidat, Riječani će biti na mukama'

Gospodin Karamarko je to lukavo smislio i Riječani će biti na mukama, ali vjerujem da će glasati za kandidata ljevice, rekao je Komadina o Kolindi Grabar-Kitarović
Vidi originalni članak

Kolinda  je ozbiljan kandidat. HDZ je učinio jak politički potez s njezinom kandidaturom. O njoj ne mogu ništa loše reći jer je poznajem iz Rijeke dugo godina. Gospodin Karamarko je to lukavo smislio i Riječani će biti na mukama, ali vjerujem da će glasati za kandidata ljevice, rekao je u petak ujutro u emisiji Hrvatskog radija Poligraf potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina

Prgomet: HDZ nema veze s akcijskim planom 'Barbika'

Uz Komadinu u emisiji je sudjelovao i zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet. Komentirali su i navodni akcijski plan "Barbika" koji navodno blati kandidatkinju HDZ-a za predsjedničke izbore Kolindu Grabar-Kitarović. 

Komadina tvrdi da je taj dokument  stigao iz miljea bliskog HDZ-u, dok Prgomet tvrdi da HDZ  s tim nema ništa. 

Govorili su i o Vladinoj politici. Prgomet je rekao da je ona neuspješna.

'Da postoji izbor za kraljicu neuspjeha, krunu bi dobila ova Vlada'

-  Svakome je jasno da je ovo neuspješna politika. Da postoji izbor za kraljicu neuspjeha, kruna bi završila na glavi ove Vlade. HDZ-ov rejting će rasti kako je rastao i dosad zato što ćemo prezentirati naše programe koji će riješiti probleme građana - rekao je Prgomet. 

'HDZ nas je u osam godina vlasti doveo pred bankrot'

Komadina mu je pak odgovorio da je zbroj rejtinga lijevih stranaka još uvijek jači od desnog rejtinga i upozorio da nas je "HDZ u osam godina vlasti i doveo pred bankrot". Govorili su i o ćirilici u Vukovaru no nisu se mogli složiti oko toga tko je kriv za nacionalnu podjelu u Vukovaru. Nisu se složili niti oko Titove biste u Uredu predsjednika. Prgomet bi je izbacio, dok bi je Komadina ostavio na Pantovčaku.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • vferari 06.07.2014.

    Ja sam rijećanin i kao takav imam širok krug prijatelja u rijeci različitih političkih gledanja ali niti jedan nema nikakvih problema oko opredjeljenja za budućeg predsjednika.Svima je Josipović jedini kandidat tolerantan.kulturan a i ljevo orjentiran što je garancija da će voditi politiku tolerancie,jednakosti u svakom pogledu i pravednosti.Sve ove atributa desno orijentirana Kitarovićka nema a još k tome ona praktički i iz višegodišnjeg boravka u americi i nezna što se to na političkoj gospodsrskoj i svakojakoj sceni u hrvatskoj događa.

  • Jo pantagan 05.07.2014.

    jutros je na trsatu po kantama od skovaca bilo preko 200 cistih kesa punih hrane i pica a neki kazu da je bilo u nekima i po 200 kuna kesa koje je ostavija jandrokaovic po nalogu kolinda za gladne Hrvate.

  • Yassa 05.07.2014.

    u biti zašto se presjednik bira u državi u kojoj ništa ne valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare