To je to što me zanima!

Kolinda obišla obrtnike, pojela sladoled, dobila je i svoj dres

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvo je otišla do Grgura Ninskog gdje je dotaknula njegov palac, zatim je posjetila urara Zlatka Ivulića, vlasnika 'slatke' tvornice Nadalina, Foto galeriju Perajica
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović četvrtak poslijepodne provela je u opuštenoj šetnji Splitom.

Prvo je otišla do Grgura Ninskog gdje je dotaknula njegov palac jer prema lokalnoj predaji, ispunjava želje. Što je poželjela nije željela otkriti već je krenula u obilazak nekoliko obrtnika, među ostalima, legendarnog splitskog urara Zlatka Ivulića na Peškariji, vlasnika 'slatke' tvornice Nadalina Marinka Biškića u njegovoj trgovini, te Foto galeriju Perajica na Peristilu. Na Peristilu ju je dočekao i pozdravio car Dioklecijan te rimska straža.

POGLEDAJTE VIDEO: Egzotične čokolade zainteresirale su predsjednicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potom se uputila na Marjan, do prve vidilice gdje je i kafić Vidilica nekadašnjeg nogometaša Ivice Šurjaka. Legendarni Hajdukovac poklonio joj je dres s natpisom 'Kolinda' i brojem 11, kojega je on nosio '70.-ih u generaciji Tomislava Ivića.

Idi na 24sata

Komentari 658

  • phoenix7 15.08.2015.

    alo kolindini glasači - jeste sad napokon oduševljeni kakve sve pametne i korisne stvari za državu radi ova napirlihtana kokoš? jel vam došlo iz dupeta u glavu kome ste dali svoj glas il ste i dalje slijepi i glupi? ne kažem da je lignja bolja, al ova ženska je fakat dno!

  • bkladarb 15.08.2015.

    guska vodi kampanju za zločinački HDZ

  • muskarac 15.08.2015.

    dobro i kazes

Komentiraj...
Vidi sve komentare