To je to što me zanima!

Kolinda ovaj vikend leti u SAD preuzeti Fulbrightovu nagradu

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović Fulbrightovu nagradu za životno djelo primit će 26. listopada na svečanoj ceremoniiji u Arlingtonu, Virginija. Nakon dodjele vraća se u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovog će vikenda odletjeti u Washington, kako bi preuzela Fulbrightovu nagradu za životno djelo. Trošak putovanja i smještaja snosi privatno i vraća se u nedjelju, objavili su iz predsjedničinog ureda. Nagradu za životno djelo kojom joj Zaklada Fulbright želi odati počast za iznimne doprinosi u ulozi vođe, diplomatkinje i dužnosnice, predsjednica Grabar Kitarović  primit će u subotu, 26. listopada u Renaissance Arlington Capital View Hotelu u Arlingtonu, Virginija.

Na istoj ceremoniji nagradu će primiti još dvoje dobitnika Fulbright nagrade za životno djelo, arhitekt  James Polshek i novinarka Melissa Block.

Grabar Kitarović bila je stipendistica Zaklade Fulbright od 2002. do 2003. godine na postdiplomskom programu za međunarodne odnose i sigurnosnu politiku na George Washington University u Washington D.C. 

Fulbright nagrada za životno djelo dodjeljuje se od 2002. bivšim stipendistima Zaklade Fulbright čije karijere "pružaju nadahnuće, služe kao uzor i ilustriraju moć, utjecaj i vrijednosti Fulbright programa razmjene studenata".

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sanoborusrcu1 25.10.2019.

    A tko e dotična?Aaaa sad sam je prepoznao .Zena reporterka za HTV ispred ograde bijele kuce u Americi

  • 24.10.2019.

    To je greška, Fulbright nije moga biti Rvat, a zna se da je samo turborvatstvo garancija da se može što se hoće, pa i sama Bestidnica bi još nekidan ispravno rekla koja je prava zipka za svakog Rvata i katolika i otkad se Hrvati smiju slobodno ljuljuškati.

  • dare66 24.10.2019.

    Pa više je van hr nego u hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare