To je to što me zanima!

Kolinda, Plenković i ministri u Splitu: Dolaze gledati utakmicu

Predsjednica i premijer dolaze danas u Split gdje će navečer na Poljudu gledati utakmicu između Hrvatske i Mađarske. Predsjednica će se prije toga sastati s predstavnicima Udruge slijepih...
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrest će se u četvrtak u 18 sati u Splitu sa članovima Županijske udruge slijepih a nakon toga pratit će kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije protiv Mađarske na Poljudu, priopćeno je iz Ureda predsjednice.

I premijer Andrej Plenković dolazi danas u Split gdje će navečer na Poljudu gledati utakmicu između Hrvatske i Mađarske. Predsjednica će se prije toga sastati s predstavnicima Udruge slijepih, a premijer će prisustvovati potpisivanju Sporazuma o razumijevanju i poslovnoj suradnji između Hrvatske elektroprivrede i ukrajinskog DTEK-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz predsjednika Vlade u Splitu će biti potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, ministar turizma Gari Cappelli te ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, piše Dalmatinski Portal.

U petak će se Plenković sastati sa sinjskom gradonačelnicom Kristinom Križanac i sudjelovati na svečanosti otkrivanja biste dr. sc. Marka Veselice.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • ljubica ljubičica_1 11.10.2019.

    I ovako u Splitu ona nebude dobila glasove.Škoro i Milanović ovde budu vodili.A ona možda u selima kod vlaja.

  • Miške 11.10.2019.

    Prime time

  • Miške 11.10.2019.

    Prime time

Komentiraj...
Vidi sve komentare