To je to što me zanima!

Kolinda je otkrila Tuđmanovu bistu: 'Zaslužio je biti ovdje'

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović obilježila je svoju prvu godinu mandata. U povodu toga u svom uredu na Pantovčaku organizirala je Dan otvorenih vrata za građane...
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović obilježila je svoju prvu godinu mandata. U povodu toga u svom uredu na Pantovčaku organizirala je Dan otvorenih vrata za građane. Svečanosti je prisustvovalo 200 ljudi. 

- Ovo je poseban dan. Danas sam željela biti s vama. Ovakvi susreti s vama daju mi ohrabrenje i snagu raditi na dobrobiti naše Domovine - rekla je predsjednica pozvavši okupljene da ostanu na svečanosti otkrivanju poprsja prvog Franje Tuđmana među hrvatskim velikanima u Uredu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Otkrivanje biste Franje Tuđmana

 

- Ako je itko zaslužio da njegova bista bude ovdje, onda je to bista predsjednika Tuđmana koji je ovdje donosio ključne odluke za budućnost Hrvatske u najtežim vremenima. Njegova politika tada bila je politika pomirbe. Bez te politike pomirbe teško da bismo ostvarili ciljeve koje smo u međuvremenu ostvarili - oslobodili smo i izgradili našu samostalnu Hrvatsku. A na nama je da je povedemo dalje u bolji život - rekla je Grabar Kitarović. 

Napomenula je da politika zajedništva koju ona zagovara ni izbliza ne znači jednoumlje, niti da trebamo jednako mislimo, već da svi radimo za boljitak domovine. 

- Ona jednostavno znači da svi zajedno radimo u cilju bolje hrvatske domovine, boljeg životnog standarda, boljih uvjeta za sve ove mlade i djecu koji su ovdje s nama, da ostaju u Hrvatskoj, a ne odlaze. A oni koji su otišli, da se vraćaju - naglasila je predsjednica.
 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 1561

  • juricajuric179 20.11.2017.

    Neka joj bude to njena hdz država za hdz lopove i kriminalce a Tuđman da je poživio bio bi u Hagu zajedno sa svojim idolom Miloševićem s koji se 48. puta sastao i žderali janjetinu te prekrajali i odlućivali o sudbini hrvatske i Bosne, i na kraju sve uništili i opljačkali.

  • fenix77 21.02.2016.

    Kad će Mamićeva bista u blizinu predsjednice, pa potom možda Klice ili nekog njegovog, Kirina...

  • ivica969 21.02.2016.

    trebala ga je stavit u široki breg ili livno- duvno ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare