To je to što me zanima!

Kolinda u Dubrovniku: Otišla je na 'akademsko usavršavanje'...

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uzela je nekoliko dana predaha kako bi na dubrovačkom IUC odradila program bez kojeg ne može doktorirati
Vidi originalni članak

Nakon radnog ljeta, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je sa prvim danima rujna uzela malo predaha i otišla do Dubrovnika. Razlog tome je, kako saznajemo,  akademsko usavršavanje na Inter University Center, nezavisnoj međunarodnoj ustanovi za napredne studije.

Strukturiran je kao konzorcij sveučilišta s ciljem organizacije i promicanja kontakata i razmjene kroz projekte, studijske programe, tečajeve i konferencije.

U uredu hrvatske predsjednice potvrdili su kako zbog obaveza studija boravi u Dubrovniku, te da je sve troškove platila sama.

 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • ljubica ljubičica_1 05.09.2018.

    Na koje je ona to predavanje uopće bila.Studije traju dvi godine i ima redovna predavanja a i polaganja ispita .Kako će ona doć do tog doktorata baš me zanima.Odmah se vidi da smo daleko od pravne države.Neko može samo što je precednik dobiti doktorat bez dozazaka na predavanja i polaganja ispita.Baš me zanima ko će joj napisat taj diplomski rad.Ovo je sramota za sve ljude koji su pošteno stekli svoju doktorsu titulu.

  • patagonija1 05.09.2018.

    Ova ima vremena za sve. Što mi to biramo svakih nekoliko godina?

  • smijeh 04.09.2018.

    Doktorirat ce bez skole i sa dva sata predavanja!!!bravo i tom faksu na prodanom ugledu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare