To je to što me zanima!

Kolinda u Karlovcu: 'U drugom krugu birajte pravu Hrvatsku'

Grabar Kitarović se u punoj dvorani jednog karlovačkog restorana zahvalila na dosadašnjoj potpori i dodala da je ta potpora "glas nade i glas zajedništva"
Vidi originalni članak

Prvi predizborni skup drugog izbornog kruga predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović održala je u petak u Karlovcu, jer, kako je rekla, to je utvrda hrvatstva od davnih vremena do danas, pa i utvrda HDZ-a od vremena prvog predsjednika Franje Tuđmana. 

Grabar Kitarović se u punoj dvorani jednog karlovačkog restorana zahvalila na dosadašnjoj potpori i dodala da je ta potpora "glas nade i glas zajedništva".

POGLEDAJTE VIDEO: 

- U drugi krug krenula sam s ključnom porukom, okupimo se kao što smo se okupili počekom devedesetih godina, kao što nas je u svehrvatskoj pomirbi okupljao prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman i to za hrvatsku obitelj, za hrvatsku mladež, umirovljenike, invalide i sve ranjive skupine, za naše vjerske i moralne vrijednosti, Domovinski rat, hrvatske branitelje i bolju budućnost - rekla je Grabar-Kitarović.

Govoreći o važnosti sigurnosti i jačanju na vanjskopolitičkom planu, istaknula je da Hrvatsku treba ojačati prije svega zato da bi se u njoj bolje živjelo, da "Hrvatska mora biti majka svakoj Hrvatici i svakom Hrvatu".

ZAKLJUČEN JE POPIS Drugi krug izbora: Na birališta može izaći 3.860.095 glasača

- Hrvatska može i jače i više i bolje za vas, za sve nas, te pozivam sve članove i simpatizere HDZ-a i ostalih partnerskih stranaka, sve državljane Republike Hrvatske da u drugom krugu biraju pravu Hrvatsku, a na čelu takve Hrvatske imat će te svoju predsjednicu, a ta će predsjednica imati vas, svoj narod, snagu Hrvatske, okupimo se za Hrvatsku koja zna - zaključila je Grabar- Kitarović.

Predsjednik županijskog ogranka HDZ-a Karlovačke županije Damir Jelić okupljenim je rekao da u drugom krugu biramo između "mi ili oni s jedne strane i s druge Kolindu Grabar Kitarović koju karakterizira uključivost", te je istaknuo da je to njezin 25. posjet Karlovačkoj županiji u pet godina mandata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Predložio je zato da se za usporedbu prebroji gdje je u svojem premijerskom mandatu po Hrvatskoj bio njezin protukandidat, te je više puta naglasio da je Franjo Tuđman bio prvi hrvatski predsjednik, a Kolinda Grabar-Kitarović prva hrvatska predsjednica, koja će ponovno pobijediti da bi "zaokružila dekadu". 

Kasnije je u izjavi za novinare rekao je da bi glasači Miroslava Škore u drugom krugu mogli biti presudni. Sportskim žargonom rekao je da je odigrano samo prvo poluvrijeme, te da je on uvjeren da će u Karlovcu, Karlovačkoj županiji i cijeloj Hrvatskoj pobijediti "kontinuitet". 

VJERODOSTOJNO! Jedem po stožerima: Culej bio kod Škore, sad se gura Kolindi

- Prirodno je da narod želi novine, ali sada se u drugom krugu bira između nečega što je pod navodnicima staro, predsjednica, i nečeg što je prastaro, a to je bivši premijer. Prepoznat će to narod - zaključio je Jelić.

Idi na 24sata

Komentari 371

  • lukapav 28.12.2019.

    Bira se između povratka komunista ili nastavka europskog puta. pa taj lik nas je s lex Perkovic osramotio kao nitko pred sam ulazak u EU.

  • ina67 28.12.2019.

    Ovo više nije ni za čitati ni za slušati. Oni nekome pripisuju da nas dijeli, da dijeli nas ona i to jasno i glasno, ako nisi HDZ ne voliš Hrvatsku. To je strašno. Eto je nisam niti za HDZ niti za bilo koga ali vjerojatno više volim svoju zemlju od nje. Zašto? Jednostavno zato što ako nešto nije dobro reagiram , jasno nitko ne čuje jer ja ne volim zemlju, osim toga ova zemlja ako već govori o majci ne može biti majka Hrvaticama i Hrvatima već svima koji u njoj žive. Iako ja sam imala samo jednu majku

  • snoopydog-1 28.12.2019.

    Pravu Hrvatsku???, lažnih branitelja, privilegiranih kredita, katolibana, ljubitelja 'starog hrvatskog pozdrava', najpravijih Hrvata i stoke sitnog zuba, neš ti prave Hrvatske u njezinom viđenju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare