To je to što me zanima!

Kolinda udomila Kiku, Sanader je imao Kingu, a Tito pudle...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednica je u četvrtak udomila mladu labradoricu Kiku iz virovitičkog azila. Nakon što obavi sterilizaciju, Kika se seli na Pantovčak. Udomljenje su pohvalili i Prijatelji životinja
Vidi originalni članak

Svatko tko je imao ili ima psa za kućnog ljubimca zna da njihova bezuvjetna ljubav može pomoći da lakše prebrodite stresni dan. Tako će i predsjednici Grabar Kitarović biti lakše uz udomljenu Kiku, mješanku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da je pas čovjekov najbolji prijatelj, opće je poznata stvar. Također, svjetski vođe su imali ili imaju svoje ljubimce. Od Winstona Churchilla, Josipa Broza Tita, Georgea Busha, Baracka Obame, Vladimira Putina itd.

I u Hrvatskoj su se vodili time, pa je tako bivši premijer Ivo Sanader na poklon od mađarskog premijera dobio u siječnju 2006. pulija Kingu. Sanader je tad otkrio kako je njegova zaigrana ljubimica najviše uživala biti u društvu poznatih. Sanader više ne uživa u društvu pulija, kojeg je dao zubaru Zuboviću.

Što se tiče Josipa Broza Tita, on je jako volio biti u društvu pasa. Rado se fotografirao s njemačkim ovčarima, lovačkim psima, a s pudlima je provodio više vremena nego s Jovankom. I predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pridružila se vlasnicima pasa.

U četvrtak je udomila mješanku Kiku iz Skloništa za životinje Virovitica. Iz ureda predsjednice su nam kazali da je to bila ljubav na prvi pogled s obje strane. Udomljenje Kike pohvalili su i Prijatelji životinja, koji su priopćili da šalju na Pantovčak ornu, igračke i zdjelicu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bob21rock 14.10.2018.

    Jos se hvali po mrezama kao ona ju je udomila ,cim slikanje zavrsi pas ce zavrsit tko zna gdje

  • bcelija 14.10.2018.

    Meeeekeeeeetaaaanjeeeeeeee

  • ozanavg 14.10.2018.

    Predsjednica jednim potezom uspjesno skrenula temu sa vecih problema, prosvjeda u vukovaru, prostitucije u vrhu... na pesa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare