To je to što me zanima!

Kolindin autobus udario auto: 'Zašto nitko od njih nije stao?'

U autobusu je u trenutku nesreće bila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je putovala u Lobor. Policija je poručila da se vozilo u kojem je štićena osoba ne zaustavlja u slučaju manje nesreće
Vidi originalni članak

Autobus Kolinde Grabar Kitarović je u utorak poslijepodne zakačio manji auto u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji, javlja RTL. U autobusu je bila i predsjednica, a nakon nesreće je vozač samo nastavio put Lobora gdje je Grabar Kitarović imala predizborni skup. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oštećena vozačica rekla je za RTL da je nesreća bila na nezgodnoj i dosta uskoj cesti. 

- Na cesti nije bilo nikakvog ulegnuća da bih mogla malo više desno stati. Sin i ja smo bili u autu i primijetili smo da povorka ide prema nama. Ispred nas je bio još jedan auto koji je imao sreću da je mogao skrenuti malo desno u ulegnuće gdje je obiteljska kuća - ispričala je. 

- Stala sam iza tog automobila, pomaknula sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u grabu. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je malo udario koljenom. Malo ga boli pa mora na pregled kod kirurga - rekla je vozačica. 

KOLINDA ODGOVORILA NA PROZIVKE 'Sučeljavanje? Pokažite bar poštovanje prema ljudima...'

Policija: Štićena kolona se ne zaustavlja

- Najviše me začudilo da nitko od te silne povorke nije stao jer je to baš bio udarac. Nitko se nije okrenuo da vidi što se dogodilo. To mi je nevjerojatno - ispričala je i dodala da ju ni kasnije iz Ureda predsjednice nitko nije nazvao. Nakon nesreće je nazvala policiju koja je obavljala očevid iduća dva sata. Istaknula je da je poslala i dopis Uredu. 

U policiji su za RTL potvrdili da je došlo do nesreće, ali i objasnili da se, ukoliko se radi o manjoj nesreći, štićena kolona ne zaustavlja odmah, nego stane na prvoj mogućoj lokaciji. Kažu da je to bio i slučaj s prometnom nesrećom u utorak - dio očevida su obavili na mjestu nesreće, a drugi dio u Loboru gdje je bio autobus. 

KOLINDA: 'Ja volim ovu zemlju do bola, a Milanović ju je vodio iz kafića!'

- Izborni Stožer Kolinde Grabar-Kitarović najiskrenije izražava žaljenje zbog manje nesreće koja se dogodila. Hvala Bogu, riječ je samo o manjoj prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Ja sam, također, bio u tom autobusu zajedno s kandidatkinjom. Ništa se nije čulo ni osjetilo - rekao je Zoltan Kabok, glasnogovornik kampanje. 

- Ljudi iz osiguranja su kazali da je sve učinjeno prema pravilima i kako se, zapravo, u takvim slučajevima, vozilo u kojem se nalazi štićena osoba, ne zaustavlja - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 327

  • Crokaboy 14.12.2019.

    Sramota, stvarno, koji šugavi zakon, lomi trgaj sve što je na putu, pa čekaj malo, oni vrlo dobro znadu kuda se voze, bez obzira bili predsjednici, premijeri ili političari, tko su oni da se smiju tako šepuriti, sramota. A što njoj treba uopće autobus? Zar nebi bilo dovoljno i nekako terensko vozilo, suv ili minibus? Ne, narod plaća, dok se može, zar ne?

  • an345 14.12.2019.

    Ja sam se pitao ko to tamo peva kad ono kolinda a Misko za volanom

  • rockford 13.12.2019.

    Kolinda sama sebi si najvecja konkurenca na izborima

Komentiraj...
Vidi sve komentare