To je to što me zanima!

Kolindina kći Katarina (17) hitno operirala slijepo crijevo

Katarina Kitarović (17), jedna je od najtalentiranijih hrvatskih klizačica. Oduševila je prije nepunih godinu dana osvojivši srebrnu medalju na međunarodnom natjecanju u Budimpešti
Vidi originalni članak

Katarina Kitarović (17), kći hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, u četvrtak navečer je hitno završila u jednoj zagrebačkoj bolnici zbog upale slijepog crijeva.

Odmah je i operirana te se oporavlja. Kako doznajemo, nije bilo komplikacija te se Katarina osjeća dobro.

Predsjedničina kći i najstarije dijete klizačica je koja niže uspjehe na međunarodnim natjecanjima u umjetničkom klizanju i koja slovi za jednu od naših najtalentiranijih umjetnica na ledu.

Predsjednica ima i mlađeg sina Luku kojemu je 15 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • žmukler_ 21.02.2018.

    sreća da joj nije skliznula haljina kao onoj na ZOI

  • fulex 18.02.2018.

    I gosp.Maskarin je operirao isto to,ali?????

  • POTPEC 18.02.2018.

    Kati svaka časti i puno uspjeha, ALI koliko još kod nas ima mladih i uspješnih sportaša, a da se o njima ni riječi ne piše. Znam sportašicu koja je u gimnastici bila osrednja. Zbog naglog rasta morala je gimnastiku napustiti i opredjeliti se za neki drugi sport. Opredjelila se za skok s motkom, i nakon par mjeseci vježbanja na državnom prvenstvu potukla je i ženske i muške u svojoj kategoriji. Predispozicije za uspjeh je imala, ali ne i pravi klub, odnosno ljude u njemu. O njoj se nije pisalo. Ebiga nije dijete nekog dužnosnika ili predsjednika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare