To je to što me zanima!

Komad fasade pao sa zgrade u kolica s bebom, majka je u šoku

Srećom, komad fasade pao je pored djetetovih nogu, a dio pored kolica. Djetetova majka smatra da to padanje fasade nije problem samo te zgrade, već većine zgrada u cijelom Osijeku
Vidi originalni članak

Komad fasade pao je u dječja kolica dok je Marina Vejić sa svojim suprugom i djetetom od tek nekoliko mjeseci šetala psa Županijskom ulicom u Osijeku.

- U prvi tren nije mi bilo jasno što se dogodilo, a onda sam podigla bebu da se uvjerim da je dobro. Beba nije ni zaplakala, ali zato sam ja, jer sam shvatila što je moglo biti - ispričala je šokirana majka za Večernji list.

Srećom, komad fasade pao je pored djetetovih nogu, a dio pored kolica.

VIDEO: MLADIĆI SE MLATILI I SUDARALI GTA Osijek: 'Posvađali su se pa ušli u aute, jurili po naselju i potukli se. Ujutro je bilo krvi'

- Nakon što se to dogodilo mi smo pozvonili predstavnicima stanara da izađu. Odmah su gospodin i gospođa izašli i ispričali se. Objasnili su nam da znaju da je to problem i da su već prikupili sve da se fasada sanira, ali Grad je trebao sudjelovati i u zadnji tren je odustao. Tako da pregovori još traju - objasnila je Vejić i dodala da smatra da to padanje fasade nije problem samo te zgrade, već većine zgrada u cijelom Osijeku. 

- Opasne fasade problem su u cijelom Osijeku. Mislim da bi se odgovorni trebali pozabaviti tim pitanjem. Jučer je bilo moje dijete, sutra može biti nečije tuđe. S obzirom koliki je komad pao, mogao je ozlijediti i odraslu osobu - dodala je.

SVI SU LAKŠE OZLIJEĐENI Osmero ljudi ozlijeđeno u nesreći između Osijeka i Bilja, konobari gasili požar na autu

Pita se trebali se nešto kobno dogoditi da bi se nešto poduzelo.

- Ne želim ni zamišljati što se sve moglo dogoditi. I pitam se tko bi odgovarao da je? - dodala je.

Grad Osijek još uvijek se nije očitovao o ovom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ajetodoo 14.09.2021.

    Najvažnije je šetati psa, a beba se našla tu, onako, u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu. Glavno da peseki nije ništa.

  • Hrvazistanac 14.09.2021.

    Bolesno društvo nezna više ni za što reagirat samo se čudi i češka ,,a kad čuju da se iskorištavaju maloljetnice i isplačuju kutijom cigareta dno dna ,,dug život vam želim u tom bolesnom okruženju

  • Hrvazistanac 14.09.2021.

    Ma bitno da hdz vodi po anketama koga briga za malo žbuke

Komentiraj...
Vidi sve komentare