To je to što me zanima!

Komadina o programu HDZ-a: Ovo vrijeđa hrvatsku pamet

Ne vidim zašto bi program za Hrvatsku trebali pisati stranci, kaže potpredsjednik SDP-a koji se pita zašto ne uključe hrvatske stručnjake kojih ima dovoljno u zemlji
Vidi originalni članak

Preporučio bih HDZ-u da svoj gospodarski program piše u suradnji s domaćom pameću, imamo 37 raznih instituta i niz ekonomskih fakulteta. Ovo pomalo vrijeđa hrvatsku pamet, komentirao je primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina HDZ-ov program za gospodarski oporavak koji piše bavarski IFO institut, piše Novi list. 

- Ne vidim zašto bi program za Hrvatsku trebali pisati stranci. Zašto ne uključe hrvatske stručnjake koji su aktivni u javnom životu zemlje? Dobro, jasno je da HDZ ima suradnju s njemačkim CDU-CSU, ali HDZ se uvijek hvalio da ima puno stručnjaka, eno ih sjede u Saboru, gdje su sad oni?! Uostalom, Bavarci će ostati živjeti u Bavarskoj, bolje bi bilo koristiti domaću pamet - smatra Komadina koji u HDZ-ovom programu ne vidi ništa spektakularno. 

- Dosta je tu neoliberalne priče i sličnoga. Jedino što mi se dopalo je stav da nije sve za privatizaciju, da bi trebalo privatizirati samo ono što može podići konkurentnost - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Puky_gbr 03.03.2015.

    "Neslavna lista: Hrvatska osma najjadnija ekonomija na svijetu" ... komadina - ovo i oni koji to brane vrijeđaju hrvatsku pamet ... crvena fronta se godinama hvali svojom pameću, sposobnostima i voljom a vidi što imamo ? ... strava ...

  • lalala 03.03.2015.

    Kolike ste vi vanjske agencije plaćali za sve i svašta a sada plaćate strane PR-ovce da pomognu Milanoviću sagraditi image , boli vas dupe za gospodarstvo . Vi ste već proglasili da Hrvatska nikada neće biti bogata a samim time ste se osigurali , jer onda se od vas ne očekuje nikakav trud .

  • Caffe-bar Gemini 03.03.2015.

    Da ima hrvatske pameti ne bi bili u ovom s**nju, kakvo je danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare