To je to što me zanima!

Komemoracija u Borovu Selu: Prošlo je 29 godina od masakra

I ove godine u spomen na pogibiju dvanaestorice redarstvenika podno spomen-obilježja položilo se cvijeće i upalile svijeće. Ove godine nije bilo službeno potvrđene satnice komemoracije
Vidi originalni članak

Iz PU vukovarsko-srijemske, koja je uz MUP organizator komemoracije u Borovu Selu, izvijestili su kako će iznimno, a sukladno epidemiološkim mjerama ograničavanja okupljanja za vrijeme trajanja pandemije, odavanje počasti žrtvama proteći bez brojnih svečanih i sportskih aktivnosti.

Odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite razlog je i što ove godine nije bilo službeno potvrđene satnice komemoracije.

MASAKR U BOROVU SELU 'Sve smo vidjeli, iživljavali su se, zabili su mu sjekiru u glavu'

U spomen na pogibiju dvanaestorice redarstvenika ruže su podno spomen-obilježja položitli i svijeće upalili obitelji ubijenih redarstvenika, izaslanik Predsjednika Republike, njegov posebni savjetnik za veterane Domovinskog rata Marijan Mareković, izaslanstva MUP-a, udruga iz Domovinskog rata i jedinica lokalne i područne samouprave, svako u razmaku od po pola sata.

Sveta misa za poginule redarstvenike služi u crkvi Sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima u 11 sati don Ivan Begović, sukladno preporukama i uputama HZJZ i Nacionalnog stožera.

POGLEDAJTE VIDEO: Rudolf Perešin bio je junak Domovinskog rata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • vjeko68 04.05.2020.

    Čudi me kako milanovic nije vjenac položio

  • neopterecen* 03.05.2020.

    ..gdje je bio slucajni, na krku pravio djecu?

  • Židov 03.05.2020.

    Pocivali u miru.Da su srbi vise radili a manje pili rakiju nebi do takvih dogadjaja doslo,rad u njihovom rijecniku ne postoji..,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare