To je to što me zanima!

Kompanija za koju je Salopek radio povlači se iz Egipta?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Glasnogovornik Christophe Barnini izjavio je da je tvrtka u pregovorima s klijentima "o razini rizika koji su oni spremni preuzeti te onome koji bi preuzela tvrtka"
Vidi originalni članak

Fancuska tvrtka Compagnie Generale de Geophysique zbog vijesti o smaknuću Tomislava Salopeka, zaposlenika te geofzičke kompanije, razmišlja o povlačenju s poslova u Egiptu.

Glasnogovornik Christophe Barnini izjavio je za BBC da je tvrtka u pregovorima s klijentima "o razini rizika koji su oni spremni preuzeti te onome koji bi preuzela tvrtka".

POGLEDAJTE VIDEO: Kronologija otmice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barnini je odbio komentirati okolnosti Salopekove otmice, ali je istaknuo kako je kompanija otad pojačala sigurnosne mjere.

Tomislav je otet 22. srpnja na području Kaira tijekom putovanja na posao u CGG, gdje je radio kao topograf. Naoružana skupina je zaustavila službeni automobil, izvukla vozača i otela Salopeka (31).  Dva dana kasnije trebao je otputovati kući na godišnji odmor, no do toga nije došlo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 41

  • larissa12 13.08.2015.

    ubijate zvjerski u ime 'alaha'?....jadan vam 'alah' u koje ime vi ubijate...lijepo vas kuran uči...

  • dom2 13.08.2015.

    Ne vjerujem francuskoj kompaniji. Jedini promašaj IS je što su oteli Hrvata. Hrvatska nije imala niti jednu koloniju kao Francuska i za njih smo kolateralna žrtva. Tako da o osjećajima i zgražanju franc... predstavnika nije vrijedno komentara.

  • iPsy 13.08.2015.

    Naša kompanija kad ide igdje blizu Egiptu spava se u hotelu koji imaju doslovno žicu oko sebe, a zaštitare ima i hotel, a i firma sama za sebe. Sve ostalo je ciganjenje i treba opaku tužbu opalit kompaniji od sirotog Salopeka, jer znali su gdje ide, a htjeli su uštedit. A u Egipat se već godinama ne ide bez zaštite...a kamoli od kad su ovi kreteni počeli ovo radit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare