To je to što me zanima!

Komplete za škole nabavlja prijatelj Milanovićeva brata

Zanimljivo je kako se baš Skalina tvrtka Videa jedina javila na otvoreni postupak javne nabave u projektu koji vodi premijerova supruga Sanja Musić Milanović
Vidi originalni članak

Poslovni partner premijerova brata Krešimira Milanovića, Tibor Skala dogovorio je unosan posao s državom u vrijednosti od milijun kuna - opremanje škola didaktičkom opremom u projektu koji vodi premijerova supruga Sanja Musić Milanović. Zanimljivo je kako se baš Skalina tvrtka Videa jedina javila na otvoreni postupak javne nabave u projektu koji vodi premijerova supruga s obzirom na to da je u svojoj drugoj tvrtki TYC suvlasnik s premijerovim bratom,  javlja Tportal. 

Priča je osmišljena tako da 120 osnovnih škola u Hrvatskoj koje nemaju dvoranu za tjelesni odgoj dobiju do kraja lipnja pakete s kompletima didaktičke opreme (čunjići, obruči, marame...) kojom će svakodnevno moći odraditi tjelovježbu u svega 30-ak kvadratnih metara.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • najiram 10 12.06.2015.

    žalosno do boli a tako su visoko digli letrvicu da su svi lako prešli ispod nje...pa niko nije korumpiran i povezan kao partija...partija..provodi čuvenu tezu kako se održati na vlasti uz obečanu veliku pljačku...."Govor Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a 1942. u Bihaću objašnjava strategiju osvajanja vlasti:[4][5] ...potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije.Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira..."

  • jozabroz 11.06.2015.

    jos jedan dokaz da se drug zoko jako brine da mu sto vise drzavnog novca u familiji ostane uz to sta ga nitko za nista ,momentalno,ne smije ni pitat,,a mozda treba dio love i onoj iz rijeke..ipak dijete raste.

  • _Slavonac_ 11.06.2015.

    I sad bi to kao trebala biti slucajnost? Ma dajte, molim vas!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare