To je to što me zanima!

Kongresniku nije sjelo pitanje: "Polomit ću te na dva dijela!"

Kongresnik Michael Grimm fizički je zaprijetio reporteru Mikeu Scotti nakon što ga je pitao o financiranju kampanje. Iako se slabo čuje, sve se vidjelo u prijenosu uživo
Vidi originalni članak

Reporter NY1 Mike Scotto intervjuirao je političare nakon govora Baracka Obame o stanju nacije. Među njima bio je i republikanski kongresnik Michael Grimm. Scotto je pitao Grimma o financiranju njegove kampanje. 

- Ovo je samo o predsjednikovom govoru, hvala - rekao je Grimm i otišao. Međutim, čim je Scotto prestao izvještavati za vrijeme prijenosa uživo, Grimm se vratio u kadar i šapnuo šokiranom reporteru:

- Polomit ću te na dva dijela - rekao je bivši marinac i FBI agent. Iako se na snimci ne čuje jasno što govori, reporter je prepričao.

- Da raščistimo, ako mi to još jednom napraviš, bacit ću te s ovog balkona - nastavio je, a prestravljeni reporter mu govori 'Samo sam vas želio pitati... Pitanje je na mjestu'. 

- Ne, ne. Nisi ti dorastao, nisi dorastao. Polomit ću te na dva dijela. Kao dječaka - prijetio je. Ni nakon što se ispuhao nije shvatio što je učinio. Poslao je pismo New York Daily Newsu.

- Žurio sam se da  odradim intervju koji mi je bio prvi u nizu. Radio sam mu uslugu. Reporter je znao da sam u žurbi i da sam tamo samo da komentiram predsjednikov govor. Umjesto toga, dočekao me ponižavajući i jeftini udarac. Očekujem određeni nivo profesionalizma i poštovanja. Vjerujte da nisam ni prvi ni zadnji kongresnik koji je to učinio - napisao je republikanac.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Renavoid 30.01.2014.

    odavno postoji izreka da su političari obični kriminalci, ali imaju odjela ....

  • SWEET CHILD 29.01.2014.

    Širenje demokracije na Američki način! -Zatiranje svake slobode slobodnog i istraživačkog novinarstva i u ovom je primjeru izišla na vidjelo..!

  • marnikxx99 29.01.2014.

    Ništa nepoznato, opće poznata stvar, imamo slično okruženje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare