To je to što me zanima!

Konjic: U eksploziji u tvornici streljiva najmanje jedan mrtav

Nakon pet eksplozija evakuirali su radnike, no jedan je poginuo. Policija čeka da se stanje stabilizira kako bi ušli u tvornicu. Prva eksplozija odjeknula je oko 7 sati
Vidi originalni članak

Poginuo je najmanje jedan čovjek nakon što je u skladištu streljiva bosanskohercegovačke tvornice 'Igman' iz Konjica odjeknula eksplozija u petak oko 7 sati, javlja Dnevni avaz. Nakon pet uzastopnih eksplozija evakuirali su sve radnike, a nekoliko ih je ozlijeđeno. Policija i vatrogasci čekaju da se situacija stabilizira kako bi mogli ući u tvornicu. 

Ministarstvo unutarnjih poslova BiH potvrdilo je kako vojne lokacije nisu ugrožene. 

Tvornica streljiva 'Igman' izgrađena je 1950. godine i bila je dio vojne industrije JNA te jedna od najvećih proizvođača streljiva malog kalibra. Devedesetih godina je privatizirana te danas izvozi svoje proizvode u više od 60 zemalja svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • picuskin 30.09.2011.

    Jel i to čuvao HV,oni su experti za takove igrokaze.Bit će opet neki Srbin roštiljao čevape u blizini.

  • krizia 30.09.2011.

    kad dodjem kod bake tuda uvijek vozam biciklo :O

  • Spužva 30.09.2011.

    Nekeko mi pada na pamet da ove eksplozije u tvornicama streljiva i vojarnama i sl. u zadnje vrime služe za prikrivanje pokradenog (preprodanog ispod banka) oružja i streljiva. Sad lipo prijave da je u eksplozije stradalo X komada a u stvarnosti ih u trenutku eksplozije/požara nije bilo ni blizo toliko, koliko će kazat da je bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare