To je to što me zanima!

Konstruktor i Radićev IGH su pod istragom HANFE?

Razlog pokretanja istrage je nepodudaranje izjava vezanih za jamstva, koja hrvatski konzorcij daje crnogorskoj vladi za izgradnju autoceste.
Vidi originalni članak

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) sumnja u malverzacije s dionicama IGH Jure Radića i Tehnike, tvrtki uključenih u posao izgradnje autoceste u Crnoj Gori, piše Index. Istražuju IGH i Konstruktor iz Splita. Razlog pokretanja istrage je nepodudaranje izjava vezanih za jamstva, koja hrvatski konzorcij daje crnogorskoj vladi. Ukoliko istraga Hanfe zaista pokaže da je bilo malverzacija, moguće je podnošenje kaznenih prijava protiv odgovornih.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 1mate 22.02.2010.

    pa nebi sjor Jure to napravi ni on nikad laga samo je napravi maslenicki most na krivo misto da moze pokupit od obrtnika uz cestu (daj sta das je bilo onda)neku kunu il marku

  • walterbranisarajevo 22.02.2010.

    . ..Jedino Crnogorci na cijeloj nam planeti Zemlji i ovom dijelu svemira-NESUMNJAJU U ČOJSTVO Jure KradiCHa&Co. P.S.Milo Đukanović valjda zna đe je Osijek-KooTEX-GRADNJA. ..

  • Svetac_1 22.02.2010.

    Treba istražiti HANFU a ne IGH. Trebali su promptno reagirati pri skoku dionice a ne čekati dok se špekulanti namire i onda početi lajati. IGH zapošljava i prodaje pamet što je danas raritet kod nas. Bilo bi bolje da je više takvih primjera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare