To je to što me zanima!

Kontejner jurio niz ulicu i razbijao parkirane aute

Kontejner je oštetio četiri automobila, a šteta koju je napravio poprilično je velika. Zaustavio se tek nakon 50 metara na glavnoj ulici u Rijeci
Vidi originalni članak

Čula sam strašnu buku pa sam otišla do prozora i vidjela kontejner koji je letio po ulici i udarao u automobile, priča čitateljica J. M., (23) koja je u Rijeci u subotu prijepodne fotografirala “pomahnitali” kontejner.
Jaka bura nosila ga je niz Ulicu Danijela Godine, a putem je poprilično oštetio nekoliko vozila. Prvi mu se na putu našao Ford Focus, kojemu je razbio stražnje staklo. Stariji bračni par, vlasnici razbijenog Forda, u to su se vrijeme spremali s kćeri na vjenčanje. Oštećeni automobil odmah su odvezli na procjenu štete, a na proslavu su se odvezli zamjenskim automobilom.
- Nakon Forda zaletio se u još tri automobila, kojima je otrgnuo retrovizore, porazbijao svjetla i ogrebao ih. Zaustavio se tek nakon 50-ak metara na glavnoj prometnici. Na sreću, nitko nije stradao, iako je u to vrijeme glavna Kumičićeva ulica bila poprilično prometna - priča svjedokinja J. M.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mateo4x4 27.04.2008.

    Majka priroda ga pokrenula

  • tricetri 27.04.2008.

    Moš misliti da je kontejner sam krenuo. Raspuštena balavurdija 100%.

  • kk666 26.04.2008.

    ništa novo...pred desetak godina i meni je kontejner oštetio auto. Jer gospoda koja prazne kontejnere su previše lijena da ga zakoče nakon što ga praznog vrate na mjesto. Btw, komunalac mi nije nikad isplatio štetu. toliko o tome

Komentiraj...
Vidi sve komentare