To je to što me zanima!

Kontroverzni influencer Tate odao se kutijom pizze?! Rumunji ga uhitili zbog teških optužbi...

Ne možemo govoriti o detaljima i zašto su braća uhićena, ali možemo reći da Andrew i Tristan Tate imaju golemo poštovanje prema rumunjskim vlastima i pomoći će u istrazi koliko god mogu, poručili su iz tima Tate.
Vidi originalni članak

Kontroverzni influencer Andrew Tate (36) uhićen je u Rumunjskoj zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine, prenosi Reuters. Osim Tatea, u akciji je uhićen i njegov brat Tristan, kao i dvoje rumunjskih državljana.

Braća Tate pod istragom su od travnja, njihov odvjetnik potvrdio da su privedeni, ali detalji nisu poznati...

VELIKA OPTUŽNICA U RUMUNJSKOJ Uhićen kontroverzni influencer Andrew Tate. Sumnjiče ga za trgovanje ljudima i silovanje

- Ne možemo govoriti o detaljima i zašto su braća uhićena, ali možemo reći da Andrew i Tristan Tate imaju golemo poštovanje prema rumunjskim vlastima i pomoći će u istrazi koliko god mogu - poručili su iz tima Tate. 

Do uhićenja je došlo usred online svađe kontroverznog britanskog influencera i klimatske aktivistkinje Grete Thunberg i mnogi smatraju kako je to 'kumovalo' privođenju. Ukratko, Tate je pitao Gretu da mu javi gdje joj može poslati specifikacije svojih 30-ak automobila i koliko goriva troše, ona mu je, u principu, poručila kako ima mali penis i neka 'nađe život', pa je uslijedilo novo njegovo 'obraćanje'...

JESTE SE IKAD ZAPITALI? Znate li čemu služi onaj plastični ‘tronožac’ kada naručite pizzu? Nije ukras, ima praktičnu svrhu

U snimci objavljenoj na Twitteru Tate u crvenom kućnom ogrtaču drži jedan od svojih monologa te su na stolu vidljive kutije s pizzom poznatog rumunjskog lanca brze hrane.

- Rumunjskim vlastima je trebao dokaz da se nalazi u državi i dobili su ga s kutije pizze - napisala je na društvenim mrežama odvjetnica za ljudska prava Alejandra Caraballo, piše Newsweek. 

NAKON DUGO GODINA Povratak kontroverznog Tatea na Twitter: 'Idem u Kaliforniju, moram se zahvaliti Musku'

- Musk mu je dopustio da se vrati na Twitter i on je tako vlastima otkrio svoju lokaciju pa su ga uhitili. Samo zato što ga je Greta Thunberg 'ownala' tako jako da je njegov mali otpao... Jesam li u pravu? Molim vas recite da jesam - poručio je legendarni George Takei.

PREŠAO JE NA ISLAM Kontroverzni influencer prešao na drugu religiju: 'On je dobar, ne radi to zbog popularnosti...'

Ipak, nema dokaza kako je Tate 'pao' zbog kutije i pizze, jer su se na njegovim društvenim mrežama već mogle naći objave iz Rumunjske, u kojoj navodno ima i boravište. Neki pišu kako je pizza bila samo 'konačna potvrda' za policiju...

KONTROVERZNI INFLUENCER Andrew Tate opet šokirao: Da, žena u braku pripada muškarcu

Bivši kickboksač poznat je po svojim šovinističkim izjavama, a sebe predstavlja kao poslovnog gurua koji ljude vodi do uspjeha. Proslavio se sudjelovanjem u britanskom Big Brotheru.

UKLONILI MU PROFILE S MREŽA Kontroverzni influencer Andrew Tate došao na Brač: S grupom djevojaka se provodi na jahti

Idi na 24sata

Komentari 34

  • CobaltTheSharp 01.01.2023.

    I ja bi influencer da budem, ili aktivist barem.

  • Leegenda 31.12.2022.

    top G!!

  • sljastrava 31.12.2022.

    Kada ona bude jašila na magarcu radi putovanja,onda joj možda i povjerujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare