To je to što me zanima!

Harald Kopitz se i dalje brani šutnjom, terete ga za teška ubojstva na podmukao način

Istražni zatvor je zatražen radi opasnosti od bijega i osobito teških okolnosti. Još uvijek se jednako ponaša kao i dosada. Smiren je, relativno, koliko to može biti, rekao je njegov odvjenik Marko Ivica
Vidi originalni članak

Harald Kopitz (56), osumnjičenik za teško ubojstvo troje maloljetne djece od ponedjeljka je u rukama zagrebačke policije. Bio je na ispitivanju u sjedištu kriminalističke policije, a danas su ga doveli na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo.

UŽIVO ISPRED ŽDO Kopitza doveli na ispitivanje u državno odvjetništvo, čeka se odluka o istražnom zatvoru

Njegov odvjetnik Marko Ivica, koji je osumnjičenom za trostruko teško ubojstvo djece dodijeljen po službenoj dužnosti rekao je da Kopitz nije iznosio obranu te se branio šutnjom, kao i dosad.

Pogledajte video:

- Branio se šutnjom, nismo iznosili obranu kao i do sada. Poučen je o svojim pravima, objašnjeno mu je što mu se stavlja na teret i shvatio je značenje toga što mu se stavlja na teret. Tijekom sutrašnjeg dana kaznena prijava će biti predana istražnom sucu radi utvrđivanja istražnog zatvora. Istražni zatvor je zatražen radi opasnosti od bijega i osobito teških okolnosti. Još uvijek se jednako ponaša kao i dosad. Smiren je, relativno, koliko to može biti. Surađivao je, jasno mu je što mu se stavlja na teret - rekao je odvjetnik Ivica.

Državna odvjetnica Albina Tisanić nakon ispitivanja Haralda K. također je dala izjavu.

Pogledajte video:

- Provodi se istraga protiv optuženika zbog učinjena tri kaznena djela teškog ubojstva iz članka 111. točka 1. i 2., dakle radi se o kaznenom djelu teškog ubojstva na podmukao način i na štetu osobe koje su posebno ranjive s obzirom na svoju dob. Tijekom sutrašnjeg dana, najvjerojatnije prijepodne, sucu istražnog županijskog suda u Zagrebu podnijet ćemo prijedlog za određivanje istražnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • sitnozubi 29.09.2021.

    mason tipa onog našeg koji se čučina hvalio sa time ...koji fejk masoni kuku lele ko da jih Delboy i Rodny iz Mučki novače..

  • Alka 29.09.2021.

    Najstroze ispitati i kazniti

  • samo solo 29.09.2021.

    .........na najpodmukliji.....monstrum ubojica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare