To je to što me zanima!

Koprivnica: Dječak koji se objesio bio je na liječenju

Dječak (12) je krenuo na liječenje nakon što je prije dvije godine u vinogradu našao obješenog oca. U kolovozu prošle godine, ostao je bez ujaka
Vidi originalni članak

M.K. (12) iz Koprivnice koji se u utorak objesio o stol u svom stanu, bio je zbog svog ponašanja na promatranju u Centru za socijalnu skrb, gdje su ga uputili iz škole. Navodno se i jedno vrijeme liječio u Zagrebu u Psihijatrijskoj bolnici za djecu i mladež. Dječak je krenuo na liječenje nakon što je prije dvije godine u vinogradu našao obješenog oca. U kolovozu prošle godine, ostao je i bez ujaka koji je umro od raka limfnih čvorova. Iako su humanitarnom akcijom uspjeli prikupiti novac za spasonosni lijek, ujak ga nije dočekao. Zbog toga je 12-godišnji dječak postao hiperaktivan i imao je problema u ponašanju. Majka, koja je pronašla njegovo tijelo, pod sedativima je u bolnici. Dječaka će pokopati uz oca u četvrtak u 15 sati na groblju u Martijancu kod Ludbrega.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • damok 18.03.2009.

    a pogotovo su sposobni u centru za socijalnu skrb u koprivnici.

  • MaliRadojica 18.03.2009.

    Mislim da svi kao drustvo treba da stavimo prst na celo i da se dobro zapitamo...

  • luna2 18.03.2009.

    Toliko tragedija u tako malo vremena,bože blagi kako ta žena da smogne snage za dalje ,a što se tiče cent.za soc.srb slažem se od njih nikakva korist ,a samo si poslije obilježen i ako si ne pomogneš sam nitko neće ,znam jednu majku koja se razvela ,bila je bez posla s djetetom i zatražila je pomoć od njih na jednom natječaju ,naravno rečeno joj je da se oni a time ne bave , a kad joj je dojadilo tamo ići jer u ničemu nije bilo pomaka ,soc,radnica joj je rekla da će joj poslati policiju !!!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare