To je to što me zanima!

Korljan više nije Daruvarčev odvjetnik: 'Imam puno obveza'

Na nekoliko mjesta u Zadru osvanuli su grafit prijetećeg sadržaja prema njemu, a na zgradi u kojoj ima ured jedan mu je grafit predvidio sudbinu kao i Senku Peraku, pripadniku zadarskog narko miljea
Vidi originalni članak

Darka Kovačevića Daruvarca neće više braniti Andrej Korljan. Umjesto njega to će ubuduće činiti Boris Radman, donedavni sudac Županijskog suda u Zadru koji je prešao među odvjetnike.

Korljana smo pitali što je uzrok prekida suradnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stranka je meni otkazala zbog razloga koji su mu bili poznati i ranije. Ja naime 9. i 10. siječnja imam važan uskočki predmet s više okrivljenika i više branitelja, a osim toga u drugoj polovici mjeseca imam zakazane liječničke preglede za kćer. Jednostavno ne mogu biti na dva mjesta odjednom - kazao je Korljan u četvrtak te dodao da je okrivljenika već obavijestio te da će to u petak učiniti i sa sudom, kao i odvjetnik koji je obranu preuzeo.

OBITELJ PRED ŽIVČANIM SLOMOM Majka pretučene: Šokirana sam izjavom, Daruvarac glumi žrtvu

Ovih dana na nekoliko mjesta u Zadru osvanuli su grafit prijetećeg sadržaja upućeni Korljanu, a na zgradi u kojoj ima ured jedan mu je grafit predvidio sudbinu kao i Senku Peraku, pripadniku zadarskog narko miljea ubijenom u akciji specijalne policije sredinom 90-ih godina. Te i druge prijetnje koje je zadnjih dana dobivao Korljan je prijavio zadarskoj policiji ističući da se ne osjeća ugodno kad mu se tako javno prijeti smrću, piše Zadarski.

MAJKA PRETUČENE DJEVOJKE IZ ZADRA: 'Daruvarac je jednom udario i Loreninu sestru šakom u glavu'

Korljana su zbog načina vođenja obrane svog klijenta otvoreno javno prozvali predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa i bivši odvjetnik generala Ante Gotovine Luka Mišetić. Korljanu se spočitavalo da je namjerno opstruirao i sabotirao sudske rasprave zahtjevima za izuzećem raspravnog suca Tomislava Šimića te predsjednika zadarskih sudova, odnosno da je zloupotrijebio procesna prava.

BOŽIDAR KALMETA: 'Mrzim siledžije koji tuku žene i maltretiraju ih. To je strašno'

Sve njegove zahtjeve Vrhovni i Županijski sud je odbio, a Korljan se branio da podnosi osnovane zahtjeve u skladu sa zakonskim ovlastima i odvjetničkom etikom i praksom.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • audi 2.0 21.12.2018.

    Hahaaaaa, napunio gace ! 😂

  • Istvan Serekesz 20.12.2018.

    Ovaj se usro....

  • Hrvat1979 20.12.2018.

    Ovo je postala sapunica

Komentiraj...
Vidi sve komentare