To je to što me zanima!

Korona virus opet u bolnici: U Koprivnici je zaražen pacijent

Pacijent je, zajedno s još četiri pacijenta koji su bili u bliskom kontaktu, zbrinut i premješten u izolaciju na Infektivnom odjelu koprivničke bolnice
Vidi originalni članak

Koronavirusom je zaražena jedna osoba na području Koprivničko-križevačke županije, a riječ je o pacijentu koprivničke Opće bolnice "Dr. Tomislav Bardek".

Iz županijskog Stožera civilne zaštite rekli su u nedjelju kako je taj pacijent prije daljnje medicinske obrade testiran na covid-19 te je nakon prvog negativnog nalaza ponovnim testiranjem potvrđen kao zaraženi.

"Pacijent je, zajedno s još četiri pacijenta koji su bili u bliskom kontaktu, zbrinut i premješten u izolaciju na Infektivnom odjelu koprivničke bolnice, sukladno protokolima i uputama koje propisuju parametre zbrinjavanja infektivnih pacijenata", navode u Stožeru.

EPIDEMIJA U ZAMAHU Zadar na svim naslovnicama: Strani mediji bruje o teniskom 'korona turniru' i kritiziraju ga

Dodaju kako su, nakon epidemiološke obrade, iz predostrožnosti mjerom kućne samoizolacije obuhvaćena i četiri zdravstvena djelatnika.

Stožer je s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju na telefonskoj sjednici donio i zaključak o zabrani posjeta i izlazaka korisnika ustanova u socijalnoj skrbi  odnosno domova za starije i nemoćne osobe na području županije, privatnih obiteljskih domova i udomiteljskih obitelji, te je do daljnjega ukinuo posjete u koprivničkoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 22.06.2020.

    ....da ne treba love sve bi već bilo zatvoreno.....stoga glasati za HDZ pa nek se misli....

  • caura 22.06.2020.

    A jeli i u Koprivnicu koronu donijo Srbin(Djokovic)

  • 22.06.2020.

    A svi ste mislili da će nestati ljeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare