To je to što me zanima!

'INA će uvijek biti hrvatska bez obzira u čijem je vlasništvu'

Zoran Milanović je Kosoričinu najavu Vladinog sastanka s predstavnicima DORH-a zbog slučaja INA-MOL nazvao skandaloznom jer je riječ o tajnoj istrazi
Vidi originalni članak

Zoran Milanović je danas na Hrvatskom radiju Kosoričinu najavu Vladinog sastanka s predstavnicima DORH-a zbog slučaja INA-MOL nazvao skandaloznom jer je riječ o tajnoj istrazi, pa su takvi sastanci strogo zabranjeni. Ministar gospodarstva Đuro Popijač s druge strane, potvrdio je da je Vlada odustala od zakona koji bi ograničavao vlasništvo nad INA-om na maksimalno 49 posto. Takvim zakonom bi naime, prekršili zakone EU kojima se osigurava slobodno kretanje robe i kapitala. Popijač nije konkretno rekao kako će Vlada oduzeti upravljačka prav MOL-u. Rekao je međutim, da nije bitno tko je vlasnik nego što se u INA-i događa, zaključivši da je 'INA hrvatska bez obzira u čijem je vlasništvu danas i gdje će biti sutra'. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ZdenkaGrmaca 01.07.2011.

    Milanović nije moj, ali govori ISTINU!!! Kakva sprega DORHA i Kosorice. Da kriminalka zamete tragove??? Kadija kudi, kadija sudi...

  • dom2 30.06.2011.

    Nije bitno tko je vlasnik nego što se u INA-i događa? Gospodine Popijač onda prepišite svoj stan na neku sirotinju ili neku udrugu a vi budite u njemu jer nije bitno tko je vlasnik. Pa nismo budale. Vlasništvo je ipak vlasništvo makar i večinsko ako znate što je to, ali nažalost po vašim izjavama zalutali ste u politiku ili ste podobni?

  • kozaribok 29.06.2011.

    Prodaja TELEKOMA tajna,prodaja PLIVE tajna,prodaja INA-e tajna,pa pi..a vam materina čije ste to prodali kad narod nesmije znati to???

Komentiraj...
Vidi sve komentare