To je to što me zanima!

Kosor će pričati o suradnji u gospodarstvu s Pahorom

Na obilježavanju Dana ružičaste vrpce s ženama koje su pobijedile rak dojke premijerka Kosor je rekla da očekuje skori susret s Borutom Pahorom
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor u Zagrebu je rekla na obilježavanju Dana ružičaste vrpce da još nije dogovorila datum posjeta Boruta Pahora Hrvatskoj. Očekuje da će se ubrzo susresti i da će na tom sastanku razgovarati o gospodarskoj suradnji.
- Oduprite se strahu i otiđite na pregled, poručila je premijerka Jadranka Kosor svim ženama. Dan ružičaste vrpce je s oboljelima i onima koji su pobijedili rak dojke obilježila na Trgu maršala Tita. Potom su svi krenuli u šetnju do Cvjetnog trga.
- Jadranka, Jadranka! - dozivali su je prolaznici i pljeskali joj, a ona im je mahala. Brojne okupljene žene ponavljale su joj da je najbolja. Svi su se htjeli fotografirati s njom. Među njima i učenice medicinske škole Martina, Matea i Melita. Zagrlile su premijerku, a fotoaparat dale njezinom tjelohranitelju. Na nekoliko sekundi nije je držao na oku već na objektivu. Od raka dojke u Hrvatskoj godišnje umre 900 žena, a javi se 2200 novooboljelih. Svaka 11. žena boluje od ove teške bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vilhelm 05.10.2009.

    Što snima se nova sapunica sa glumcima iz HRVATSK I SLOVENIJE samo me zanima u koliko nastavaka ili epizoda.

  • mihe22 04.10.2009.

    idu na opaljot

  • drug Tito_1 03.10.2009.

    možda su se zaljubili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare