To je to što me zanima!

Kosor je u Vukovaru dočekao 'putokaz' za zatvor Remetinec

Aktivisti Građanske Akcije postavili su u Vukovaru putokaze za Remetinec. Navode kako će pratiti premijerku kuda god pođe u te kako joj je putokaz tu da ne zaluta...
Vidi originalni članak

Građanska Akcija pripremila je u subotu premijerki Jadranki Kosor nemalo ugodno iznenađenje u Vukovaru. Na raskrižju kojim se od sportske dvorane ulazi u Ulicu Blage Zadre oko 13 sati je osvanuo putokaz za Remetinec s logom HDZ-a.

"Draga Jaco, koliko god ti plazila po Hrvatskoj sa svojom svitom mi te slijedimo kao sjena i ne možeš toliko brzo zujati koliko te mi možemo pratiti. Putokaz si dobila da ne zalutaš slučajno. Da ti je bar pao mrak na oči kad si ga vidjela onako kako nama pada kad tebe vidimo! Draga naša vrijedna pčelice dišemo ti za vratom kud god krenula. Pozdravlja te tvoja Građanska Akcija", stoji u poruci koju su aktivisti poslali medijima.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • ronaldo789 03.10.2011.

    sve u vladi kao i bivše recimo sanadera treba na goli otok a kalmeta je najveći lopov.

  • slavic 02.10.2011.

    Vukovarce je Hdz izdao i prodao samo se sjete pred izbore i na obljetnicu!Kako ju nije tamo sram plesati i pljeskati pitam se jel je stigla otiči obitelji Špljič zapaliti svječu onu jadnu majku svukud vukla za sobom!Sumljam jel bi se slikala!A još više sram onih ponosnih koji su uzimali članstvo baš zbog tih propusta i lopovluka osim ako im nije zagarantiran posao!

  • don kihot_1 02.10.2011.

    sta lupetate..kakva sportska dvorana,kad je to kruzni tok kod Simsa(fast food)...dvorana je udaljena kilometar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare