To je to što me zanima!

Kosor je zatražila od splitskog HDZ-a da izbace Sanju Bilač?

Kosor je odbila komentirati otvoreno pismo koje joj je uputila Bilač, ali je od stranke zatražila da se Bilač izbriše iz članstva. O zahtjevu će se odlučivati u četvrtak
Vidi originalni članak

Iako šefica HDZ-a Jadranka Kosor nije htjela komentirati otvoreno pismo koje joj je početkom tjedna uputila gradska vijećnica iz Splita Sanja Bilač, od splitskog je ogranka zatražila da se Bilač izbriše iz članstva stranke, javlja T-portal.

O zahtjevu za isključenje vijećnice, koja je djelovanje Jadranke Kosor okarakterizirala kao boljševizam i njegovanje kulta ličnosti, trebalo bi se odlučivati u četvrtak. Odluku o izbacivanju vjerojatno će donositi županijski ogranak na čelu s Antom Sanaderom.

Inače, Bilač se distancirala od frakcijskih borbi u HDZ-u, a neslužbeno je dala do znanja da se planira kandidirati za mjesto u Predsjedništvu stranke.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • templar73 08.03.2012.

    Za nju će glasati kao i za Sanadera protiv Pašalića, Pašalić dobio glasove a Sanader pobijedio, Glavaš je to javno rekao a zna se tko je on bio onda i na čijoj strani!

  • 08.03.2012.

    e pa sanja,to ti je nešto najbolje kaj ti se moglo dogodit..

  • MilivojKosir 08.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare