To je to što me zanima!

Kosor: Mislim da Karamarko nema kapacitet za premijera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zato što kad si premijer moraš biti odlučan i moraš donositi odluke i ne smije ti biti problem ništa što si radio u prošlosti, rekla je bivša premijerka Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Bivša premijerka Jadranka Kosor gostovala je u emisiji 'Zajutrak' na 24sata TV-u u kojoj je, između ostalog, odgovorila na pitanje misli li da Tomislav Karamarko ima potencijala za biti premijer. 

- Ne, ne mislim da on ima kapacitete. Zato što kad si premijer moraš biti odlučan i moraš donositi odluke i ne smije ti biti problem ništa što si radio u prošlosti. Dakle ničega se ne možeš odreći jer to je nemoguće. Dakle mislim da osoba koja i evo danas na stranicama te stranke drži povijest HDZ-a do 1999.,  koja se nastavlja 2012., a sve između toga je pobrisano mislim da vrlo jasno govori... - rekla je Kosor. 

Nova emisija na 24sata TV-u

Od ponedjeljka 16. rujna svaki radni dan na 24sata TV-u počinjat će 'Zajutarkom'. Pet minuta prije 7 sati mlada ekipa prve hrvatske news televizije donijet će vam sve najnovije događaje. Voditeljica emisije je simpatična Nina Kljenak. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • pandora22 17.09.2013.

    To je stvarno istina, dajem joj za pravo.

  • gabaszg 17.09.2013.

    Nikada nisam mislio da cu to napisti ali slazem se sa njom!!!!

  • ivič 17.09.2013.

    oni ni nemogu pobjediti jer je on omražen od ljudi pa čak i svojih članova!Jer su mu izjave katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare