To je to što me zanima!

Kosor: Nemam ništa protiv da Nikolić dođe u posjet Zagrebu

Bivša premijerka je ipak napomenula kako kao građanka Hrvatske očekuje da se srbijanski predsjednik Tomo Nikolić distancira od nekih svojih stavova iz prošlosti
Vidi originalni članak

Ja sam legalist, a Tomislav Nikolić je izabran voljom građana Srbije. Nemam problem da dođe u Hrvatsku i da se suradnja dvije zemlje poslije kraćeg zastoja nastavi, izjavila je bivša premijerka Jadranka Kosor za srbijanski Blic

Ipak, napomenula je kako kao građanka Hrvatske očekuje da se Nikolić distancira od nekih svojih stavova iz prošlosti. Naglasila je kako vrlo važno nastaviti suradnju između Srbije i Hrvatske, jer su dvije zemlje, kao susjedi, upućene jedna na drugu.

- Koliko vidim, i nova vlast u Srbiji ima za cilj ulazak u EU. Mislim da vam mi tu mnogo možemo pomoći savjetima i našim iskustvom - kaže Kosor. 

Istaknula je kako je važno shvatiti da je borba protiv korupcije i organiziranog kriminala zapravo borba za osnovna ljudska prava i poluga u jačanju gospodarstva. 

Odgovarajući na opasku da je njena stranka optužena za najvišu korupciju, Kosor je rekla da "borba ne smije stati ni pred čijim vratima" što je naročito važno za stranku koja je na vlasti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ludom 24.09.2012.

    Lako je vama gospođo Kosor laprdačiti ovakve gluposti kada je vaša obitelj bila u sigurnosti devedesetih godina, pa prije nego izvalite nekakvu glupost pitajte malo one jadne majke čije je sinove taj zločinac dao smaknuti. Ili možda iz nekog razloga osjećate naklonost prema takvim likovima? Osobno ne vidim nikakvog razloga zašto bi takav kreten dolazio u Hrvatsku, i o čemu bi se sa takvim majmunom uopće razgovaralo. Možda Vi gospođo Kosor imate neke svoje razloge zašto tako govorite, ali onda ga pozovite sebi doma i držite ga tamo koliko hoćete, a nemojte ga naturati ostalim građanima. Možda bi trebali razmišljati o tome da se malo saberete prije nego nešto izjavite u mikrofon.

  • Šarlota 23.09.2012.

    Gospođo Kosor, pitajte Hrvate imaju li što protiv!!!! Ah, da, nas se ionako ništa ne pita :(

  • rijeka36 23.09.2012.

    Za g-dju KOSOR kazu kako je ona u jednom privatnom razgovoru ( pred polazak u Bruxelles ) rekla da sebe smatra lijepom i suvremenom zenom ! !

Komentiraj...
Vidi sve komentare