To je to što me zanima!

Kosor o Čačiću: Čudi me što Milanović na sve to samo šuti

Šeficu HDZ-a zasmetala je ironični komentar potpredsjednika Vlade o kritikama iz EU. Sumnja da bi Čačić i Linić išli u NO INE-a a da ih ne podupire premijer
Vidi originalni članak

Na kritike iz Europske unije i reakciju potpredsjednika Vlade Radimira Čačića reagirala je i šefica HDZ-a Jadranka Kosor. Istaknula je kako Milanovićeva Vlada ugrožava put Hrvatske u EU te da se Hrvatska mora držati onog što je potpisala. Zasmetala ju je Čačićeva izjava kako se sav trese na opomene iz EU.  

- Mene zapanjuje činjenica što premijer Zoran Milanović na sve to šuti. Iza svega toga očito stoji njegova namjera. Sumnjam da bi se Linić i Čačić gurali u Nadzorni odbor INA-e da nemaju potporu Milanovića - zaključila je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • dadomatos 30.03.2012.

    prvo pitanje za tako pametnu jacu;zašto si ti šutjela i danas šutiš to što je ivo sanader radio svoj privatni kriminal i što se obogatio?A na tvoje pitanje ču odgovorit,zato što je milanović PA**K i nema M**A za svoj posao jer je čačić i pusićka gazde sabora i države ko mamić u HNS-u a ostali su marionete!

  • denderius 30.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • borivoje 30.03.2012.

    Cit : Mene zapanjuje činjenica što premijer Zoran Milanović na sve to šuti. Iza svega toga očito stoji njegova namjera. No dobro , gđa. Kosor koliko Vam još treba vremena da shvatite da su oni u predizbornoj koaliciji dogovorili sve oko podjeli fotelja , isto kao što bi i Vi . I šta sada nije jasno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare