To je to što me zanima!

Kosor o presudi: Bilo je to jako mučno razdoblje. Ovo potvrđuje da nije bilo političkog progona

Bit će vrlo neugodno objašnjavati i kolegama u Europskoj pučkoj stranci što se zapravo dogodilo, upravo zbog činjenice da je HDZ na vlasti i da je na vlasti bio 2011., komentirala je Kosor
Vidi originalni članak

Bivša premijerka Jadranka Kosor komentirala je za RTL Direkt odluku Vrhovnog suda o presudi za Fimi mediju prema kojoj je bivši premijer Ivo Sanader osuđen na sedam godina zatvora, a HDZ će uz 3,5 milijuna kuna kazne državi morati vratiti i 14,6 milijuna kuna nepripadne koristi. 

- Bilo je to iznimno mučno razdoblje u kojem sam često bila optuživana za politički progon. Za mene prvenstveno ova današnja presuda potvrđuje da političkog progona nije bilo i da sam ja kao čelnica stranke i vlade, zajedno s kolegama samo omogućila da institucije za kazneni progon rade svoj posao - rekla je. 

RAŠETA O PRESUDI HDZ-U Plenković kaže: 'To više nije taj HDZ.' A Rimac, Kuščević, Žalac?

Poručila je kako će presuda imati utjecaja i u sadašnjosti. 

IMALO SE, MOGLO SE Avion, jahte, odijela: Sanader je živio na visokoj nozi, a ovo su iznosi koje smo plaćali za luksuz

- Ova presuda, ovaj događaj zapravo stavlja dodatan teret na HDZ da visoko diže te ljestvice osjetljivosti na svaku vrstu korupcije.  Bit će vrlo neugodno objašnjavati i kolegama u Europskoj pučkoj stranci što se zapravo dogodilo, upravo zbog činjenice da je HDZ na vlasti i da je na vlasti bio 2011. - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • ivokap 17.10.2021.

    Ona nije ništa znala?!

  • KongKing 14.10.2021.

    "Kud Ivo tud i ja" je najodvratnija i najljigavija osoba. Kako je tko plati tako i igra. Trenutno je plaćaju petrodolari pa tako i igra i takva 'mišljenja' piše po čaršijskim medijima.

  • Nexe 14.10.2021.

    Kao da je dsnas drugačije, moš mislit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare