To je to što me zanima!

Kosor pobjegla od novinara, Šeks ponovno o visibabama

Sjećate li se vi... kako se ono zove onaj predsjednik oporbe... je li on nama čestitao na pobjedi 2007., rekao je Šeks odgovarajući zašto nisu čestitali Kukuriku koaliciji
Vidi originalni članak

Nakon tri i pol sata iz središnjice HDZ-a u Zagrebu izašla je predsjednica stranke Jadranka Kosor, koja vidno uznemirena, nije htjela odgovarati na pitanja novinara.

- Ostavite nas da radimo svoj posao - odbrusila je i sjela u auto.

Vladimir Šeks rekao je da su na proširenom predsjedništvu stranke pričali o 'visibabama'. Novinari su ga pitali zašto sinoć nisu čestitali Kukuriku koaliciji na pobjedi pa je odgovorio:

- Sjećate li se vi... kako se ono zove onaj predsjednik oporbe... je li on nama čestitao na pobjedi 2007. - potpuno neraspoložen za novinare dobacio je i 'neka novinari obrišu naočale jer očito krivo vide'. 

Pola sata prije sa predsjedništva su izašli ostali članovi, a Petar Čobanković je rekao "ne možeš uvijek pobjeđivati".

Pusić: Malo odmaramo, no već popodne se bacamo na posao

Sasvim neočekivano ispred središnjice HDZ-a pojavila se potpredsjednica HNS-a Vesna Pusić dok je šetala psa. Novinarima je rekla da njihova koalicija osjeća odgovornost što je pred njima.

- Danas malo odmaramo, ali već popodne imamo obveze - rekla je.

Novinari su je pitali hoće li njihova koalicija moći podnijeti golemi teret koji su dobili:

- Dobili smo snažan mandat i svi imamo veliki respekt prema toj zadaći, ali ako ova zemlja ima šanse, to je ova šansa i ako netko to može, onda smo to mi - najavila je da njihova buduća vlada prvo mora riješiti pitanje referenduma za eu i to na prvom zasjedanju sabora te da trebaju početi raditi na proračunu.

Idi na 24sata

Komentari 284

  • IgorMalčić 08.12.2011.

    Svako jutro se probudim sretan,ponosan,odmoran jer napokon se budim uz Kukurikuuuuuuuuuuuuuuuuu

  • patak113 07.12.2011.

    Šeks o visibama? Hm, podsjeća me na djedabožićnjaka s onim crvenim nosom. Čovjek je aleluja posve, i još nam je godinama krojio politiku, vodio sjednice i kad nije predsjednik sabora, krojio zakone iako se više vjerujem ne sjeća ni koje je godije zavrsio pravo.. A njabolje je kad ga bocne Burić, pa poludi... Neprocjenjivo!!!

  • Nensi_4 07.12.2011.

    Pobjegla je NAŠIM autom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare