To je to što me zanima!

Kosor: Potpisivanje Ugovora s EU bilo je prepuno optimizma

Voljela bih da svi koji se bave politikom pročitaju pristupni ugovor i da se prisjete na što smo se obvezali, istaknula je Kosor na konferenciji za medije u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Prošle su dvije godine otkako smo predsjednik i ja potpisali Ugovor o pristupanju Hrvatske EU. Bio je to dan za pamćenje, svečan, pun optimizma, prisjetila je se Jadranka Kosor na konferenciji za novinare te dodala kako bi voljela da se nešto od tog osjećaja snage i zajedništva i danas osjeti.

- Samo dvije godine kasnije kao da smo u nekim područjima posustali. Voljela bih da svi koji se bave politikom pročitaju pristupni ugovor i da se prisjete na što smo se obvezali - rekla je Kosor. Podsjetila je kako se Hrvatska tada obvezala na jačanje pravosuđa, borbe protiv korupcije i rad na pravima manjina.

- Treba na to podsjećati. Predsjednik i ja obvezali smo se da ćemo nastaviti raditi. A danas je ujedno i Međunarodni dan borbe protiv korupcije. Ništa nije slučajno - zaključila je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kalabek 10.12.2013.

    od prvog koraka prema uniji previše toga narod nije znao što ga čeka ,još i danas ima previše nepoznanica .zato smo ušli potpuno nespremni i to svi pa čak i oni koji su ,kao, pregovarali .da se nije promijenio ustav ,da smo imali potpunu i realnu informaciju ni pod razno ne bi danas bili tu .sjetite se čime su nas šopali : -moći čete studirati gdje poželite ,-- moći čete jeftinije telefonirati i slati sms-ove ,o dnevnim i trajnim problemima ni jedna riječ .sada smo puni iznenađenja ,a tek što nas čeka

  • Jurica_Francetić 09.12.2013.

    ako je sanader u pržunu meni nije jasno kako i desna ruka nije? očito se izdaja ispalati

  • 09.12.2013.

    Gospođo Kosor, u Hrvatskoj je puno puta bilo puno optimizma. Dok nas stvarnost i posljedice nisu prizemljile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare