To je to što me zanima!

Kosor: Radnici Đakovštine će dobiti svoj novac, a Uprava ne

Vlada je na sjednici u utorak odlučila isplatiti dug bivšim radnicima Đakovštine s kojima će se sastati u srijedu. Isplatit će im se 27,9 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Vlada je odlučila isplatiti dug bivšim radnicima Đakovštine. Trgovački sud u Osijeku priznao je 44,7 milijuna kuna tražbina, a radnici su od tog iznosa dobili 15,6 milijuna kuna, a još im nije podmireno 29 milijuna kuna. 

Premijerka Jadranka Kosor rekla je u utorak na sjednici Vlade kako će Vlada preuzeti isplatu duga. No, neće isplatiti članove Uprave, koji potražuju 1.1 milijun kuna. Stoga, Vlada će bivšim radnicima Đakovštine isplatiti dug u ukupnom bruto iznosu od 27,9 milijuna kuna.

- Radnicima da, jer su tuđom krivnjom dovedeni u ovaj položaj, a članovima Uprave ne - rekla je predsjednica Vlade. S predstavnikom bivših radnika Đakovštine sastat će se u srijedu u Ministarstvu pravosuđa. 


Idi na 24sata

Komentari 47

  • walterbranisarajevo 26.10.2011.

    . ..Ovo može samo jedno da znači i radnike Đakovštine je opljačkao HDZ pa sad pred izbore bar nekom da vrate nebi li neutralizirali bar malo Glavašev HDSSB. ..Vidoviti Milan. ..

  • skivey 26.10.2011.

    u u kk...krasan.k,...ti i ona

  • skivey 26.10.2011.

    ha....zato se na birou ne isplačuju poticaji za samozapošljavanje...cuknula si lovu opet jaco...

Komentiraj...
Vidi sve komentare