To je to što me zanima!

Koštunica: Beogradski skup je bio veličanstven

Koštunica je izjavio da je skup održan u četvrtak u Beogradu bio veličanstven. Pozvao je građane da prekinu s nasljiem na srbijanskim ulicama
Vidi originalni članak

Srbijanski premijer Vojislav Koštunica izjavio je u petak da je prosvjednom skupu i molitvi održanima dan prije u Beogradu u povodu proglašenja kosovske neovisnosti narod Srbije, a osobito njena mladež, rekao što misli o Kosovu te je skup nazvao veličanstvenim.
- Narod Srbije je na veličanstvenom skupu i molebanu rekao što misli o Kosovu i Metohiji te što misli o brutalnom nasilju koje se provodi nad Srbijom. Prije svega mladost Srbije je poručila da je Srbija za pravo, pravdu i slobodu i da odbacuje politiku sile zapadnih zemalja - rekao je u priopćenju Koštunica. Ipak, Koštunica je izrazio i žaljenje nad izgubljenim životom u nasilju u Beogradu te pozvao građane da više ne izazivaju incidente.
- Nasilje i rušenje najizravnije nanose štetu u našoj borbi za očuvanje državnih i nacionalnih interesa. Svi koji su za lažnu državu Kosovo raduju se kad vide nasilje u Beogradu. Zato još jedanput molim sve građane da u interesu Srbije više ne dođe ni do najmanjeg incidenta u zemlji - rekao je Koštunica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_18665 22.02.2008.

    pa ja do sad nisam znala da vam je premijer ovako pametan,po tom kriteriju,i on jeVELIČANSTVEN!!

  • stidljivko 22.02.2008.

    Alo bre!!!!! sve te nazovi huligane, ako ne znaju šta će sa sobom pošalji da vade krompir,i beru kukuruz,a ne da lome grad i pale ga , malo nam je bilo Klintona,Miloševića.....i kad su takve mudonje neka roknu Buša a ne nezaštićene zgrade, možda će ih bin laden slaviti.....

  • Sofi 22.02.2008.

    Ha, ha, ha ....dječja pjesmica ide \'učio ih učio, od srijede do petka, ali se nisu maknuli dalje od početka..\' Oni se nikad neće naučiti da mitinzi nikud ne vode, već treba zafknut rukave i primit se rada, i kad čovjek radi i zarađuje, zaboravi na granice. Ljudi moji, tko zna ime i prezime predsjednika ili premijera Šivcarske? A u toj zemlji se krasno živi. Oni čak nisu nitu u EU-u, niti to žele. Ali zato svi rade i šute, i čak imaju i i novaca da putuju, ljetuju, zimuju, idu u restorane... A ovdje na Balkanu, svi samo žele biti glavne face i izgradit kul ličnosti, od Miloševića do ovog blesastog Koštunice što ga oponaša, ali i naši političari nisu ništa bolji. Što više lupetaju, to su veće face.

Komentiraj...
Vidi sve komentare