To je to što me zanima!

Kotromanović: Proslavimo 'Oluju' domoljubno i kulturno

Na novinarsko pitanje hoće li na mimohodu u utorak biti stranih delegacija, ministar nije htio odgovoriti konkretno već je samo poručio kako će biti "dosta delegacija"
Vidi originalni članak

Ministar obrane Ante Kotromanović rekao je kako Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 20. obljetnica akcije "Oluja" trebaju biti proslavljeni na pristojan, domoljuban i kulturan način.

- U nedjelju smo imali generalnu probu, ponedjeljak je dan šutnje. Moramo se odmoriti jer u utorak je veliko finale. Molimo Boga da prođe kako treba te da i Knin prođe u redu, da pokažemo da smo pristojni i kulturni domoljubi - kaže Kotromanović.

Na novinarsko pitanje hoće li na mimohodu u utorak biti stranih delegacija, ministar nije htio odgovoriti konkretno već je samo poručio kako će biti "dosta delegacija".

O kritikama iz Srbije rekao je kako je hrvatska strana pozvala izbjegle Srbe da se vrate:

- Jako je puno kuća i domova izgradila što je u redu jer to su hrvatski državljani. Hrvatska je strana pozivala te ljude da se vrate, no na žalost znamo kako su ti ljudi iselili i na koji način - rekao je Kotromanović nakon otvorenju izložbe hrvatskih ratnih plakata.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • mili999 04.08.2015.

    E Kotromanovicu, nekada si bio na pravoj strani, danas si zajedno s onima koji Oluju nikad nisu zeljeli...

  • mili999 04.08.2015.

    Sdp jest nacionalna stranka,ali stranka nacionalne izdaje. To im je jedna od glavnih vodilja u politici.

  • mili999 04.08.2015.

    Hrvati slave pobjedu i slobodu svog naroda. Svoje ne damo,tudje necemo! Za svoju zemlju i krv,a tudje nam ništa ne treba. Neka to upamte dusmani dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare