To je to što me zanima!

Kovač: Andrej treba odustati; Plenki: Karneval je karneval

Danas je fašnik, baš sam o tome razmišljao. Karneval je karneval - kratko je novinarima prokomentirao Plenković zahtjev svog protukandidata, uoči obilježavanja 30. obljetnice općeg sabora HDZ-a
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković ironično je u utorak odgovorio na poziv protukandidata Mire Kovača da u interesu stranke odustane od predsjedničke kandidature poručivši mu: "Karneval je karneval".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas je fašnik, baš sam o tome razmišljao. Karneval je karneval - kratko je novinarima prokomentirao Plenković zahtjev svog protukandidata, uoči obilježavanja 30. obljetnice prvog općeg sabora HDZ-a.

Kovač je poručio ranije danas kako Plenković "sa svojim stavovima i politikama ne okuplja nego dijeli HDZ". "On više nije čovjek koji nudi rješenja za hrvatsku politiku i za HDZ, pozivam ga da u interesu HDZ-a i u interesu budućnosti ove zemlje odustane od kandidature", ustvrdio je Kovač. 

KOVAČ O 'INTERESIMA STRANKE' 'Plenković ne okuplja, on dijeli, neka odustane od kandidature'

- Plenković sa svojim stavovima, sa svojim politikama ne okuplja, on dijeli HDZ, on više nije čovjek koji nudi rješenja za hrvatsku politiku i za HDZ, pozivam ga da u interesu HDZ-a i u interesu budućnosti ove zemlje odustane od kandidature - ustvrdio je Kovač. 

Kovačev zahtjev komentirao je i predsjednik zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Mario Kapulica.

- Nisam ja kandidat u ovim unutarstranačkim izborima ali teško mi je zamislivo da netko poziva čovjeka koji u ovom trenutku ima možda i 40 tisuća potpisa potpore članova HDZ-a da odustane od kandidature kako bi on ostao jedini kandidat - rekao je Kapulica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • radišaklapun 26.02.2020.

    e plenki, plenki kad si uša u koaliciju sa HNS-om ti uveja karneval u HDZ-e koji još traje,iskreno bilji si kandidat od Kovača al nedovoljno dobar za lidera HDZ-a što si i dokaza,

  • roko2022 26.02.2020.

    Ne ide to tako. Nemozes kazati "ja sam suverenista" i eto hrvatskog Orbana. Velike vodje obicno dolaze u trenucima krize, kada treba mijenjati kurs....a ovaj Plenki je nedovoljno los za to.

  • master_of_puppets 25.02.2020.

    Kovač, pjevaj! Ti uživaš dok ja plačem aaaa aaaa aaa aaaa, plačem i tugujeeeeeeeem! P.. I K... C ode palac... Lol...tko skuži ok tko ne nema veze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare