To je to što me zanima!

Kovač napao Kolindu: Maknite bilježnicu, nije vam neugodno?!

Ali ja samo pišem vaše komentare, odgovorila mu je Kolinda. No Dejan Kovač se nije dao: 'Vodili biste državu, a čitate iz bilježnice?! Molio bih sve da maknu bilježnice" Naravno, nitko ga nije poslušao
Vidi originalni članak

Ekonomista Dejana Kovača, koji se natječe kao nezavisni kandidat uz podršku HSLS-a, na sučeljavanju predsjedničkih kandidata u studiju HRT-a jako su zasmetale bilješke koje su ispred sebe imali gotovo svi kandidati.

- Gospođo Grabar-Kitarović, vaša vanjska politika poznata nam je po trošenju novca po Americi kad ste bili diplomatkinja. Druga stvar, molio bih vas da svi maknete bilježnice. Predsjednica ste Republike Hrvatske, a čitate iz bilježnice. Jel vam nije neugodno? rekao je Dejan Kovač. 

DAJ DA VIDIM ŠTO PIŠE Hej, ne škicaj! Juričan se malo zagledao u Kolindine bilješke...

Iznenadio je ovaj napadački komentar predsjednicu.

- Ne, zapisujem vaše komentare - odgovorila mu je Kolinda.

No Kovač se nije dao.

UOČI SUČELJAVANJA Galerija fotki: Pernar i Peović nisu htjeli dati ruku Kolindi...

- Svi osim Mislava Kolakušića i Ivana Pernara ispred sebe imaju papir. Vi biste vodili državu, a imate bilježnicu ispred sebe. Molio bih vas da to maknete - rekao je Kovač na što mu je Kolinda rekla da mu neće odgovarati.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 18.12.2019.

    Svaka čast ovom mladom čovjeku, možda sada neće proći ali takvi nam ljudi trebaju u politici. Ne odustaj.

  • zeljkic 18.12.2019.

    baš su se neki fino ispuhali na druge kandidate.... valjda im je sad lakše....sve u svemu jako loša emisija sa priglupim pitanjima, nebitnim totalno.... Kolakušiću je bilo vrlo brzo dosta svega, shvatio čovjek....Peovićka mali otrov, njoj ništa ne paše na sve je antiprotivna, Dalija u odmazdi, onaj cirkusant Bandić pomalo već dosadan, Pernar premlad pa trkelja o svemu i svačemu bezveze..Milanović dobar govornik ali isti ku... drugo pakiranje, Kolindi je i tako odzvonilo...Škoro umjeren i odmjeren i sam je rekao na početku što misli o sučeljavanju.... ostali nebitni

  • purgerica prva 18.12.2019.

    Kovač? Pazi mladca, on je 20 imena u Hrvatskoj proglasio ustaškim. Zar je moguće i takva budaletina dospije u izbore?

Komentiraj...
Vidi sve komentare