To je to što me zanima!

Kovač: 'S Mostom nam sve ide dobro, atmosfera je odlična'

Sve ide jako dobro i nadam se da ćemo formirati vladu, predstaviti je Saboru i dobiti potporu. Do kraja idućeg tjedna trebali bi znati sastav vlade - rekao je Kovač
Vidi originalni članak

Miro Kovač iz HDZ-a nije želio odgovoriti koji će biti stav HDZ-a o ćiriličnim pločama u Vukovaru. Istaknuo je kako se sada razgovara o funkcioniranju vlade te da su manjine dio društva.

- Svi zajedno moramo raditi da im u Hrvatskoj bude bolje. Moramo raditi bolje i efikasnije, Hrvatsku ekonomski oporaviti, dovesti na pravi put , ojačati njen međunarodni položaj.

Kovač kaže kako svaki dan razgovara s partnerima iz Mosta te da su Karamarko, Petrov i Orešković u stalnom kontaktu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sve ide jako dobro i nadam se da ćemo na vrijeme formirati vladu , predstaviti je Saboru i dobiti potporu. Do kraja idućeg tjedna trebali bi znati sastav nove vlade - rekao je Kovač.

Na pitanje tko će voditi MUP odgovorio je da će to biti rezultat pregovora s Mostom i dodao:

- Budimo konstruktivni, molim vas da u miru Božjem formiramo vladu. Sve štima, atmosfera s kolegama iz Mosta je odlična, konstruktivna i pozitivna. Idemo formirati vladu i raditi - poručio je Kovač ne želeći otkriti hoće li on biti ministar vanjskih poslova.

Komentirajući Ostojićeve istupe u kojima je odbacio navode da se Božu Petrova prisluškivao, Kovač je rekao:

- Ne znam što Ostojić priča. Ono što ja želim je da se javnosti konačno kaže tko je nacrtao kukasti križ na Poljudu. Mi ćemo kad dođemo na vlast biti efikasni i konačno uvesti red u državu , a ne se baviti spletkama, kombinacijama i podzemnim radnjama koje provodi Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • Rigamise_1 07.01.2016.

    Most će biti usisan od HDZadruge samo zbog toga jer u slučaju nepodržavanja i novih izbora Most ne dobiva ni 5 mandata pa se boje da ne ostanu bez dobre plaće u 4 godine.100 % istina.

  • ina67 06.01.2016.

    Super vjerujemo u to da je sve odlično, uspjeli srediti MOST, pa MOSTU sad netko drugi kriv, a tko drugi nego ne više Milanović već Ostojić, ali može se još očekivati od ovih vjerodostojnih.

  • bajica1009 06.01.2016.

    Opet HDZ ispod stola skuplja manjince kako bi nadknadili nezadovoljne MOST-ovce u saboru a metkovci su i tako njihovi otpadnici, mjenjaju dlaku ali su ipak njihovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare