To je to što me zanima!

Kovač: Šta je dragi? Plenki: Jesi spreman?! Kovač: A jesan, jbt led. Plenki: U četvrtak krećemo!

Kad bi političari bili nogometni izbornici, onda bi to izgledalo ovako: Kako teku razgovori o angažmanima, o igračima koji su na transfer-listi, o onima bez ugovora ili onima najjeftinijima? Jedan takav dijalog lako je rekonstruirati.
Vidi originalni članak

Prijelazni rok stresan je za igrače, menadžere, ali i čelnike klubova. Loši transferi skupo se plaćaju, mnogo je onih koji love u mutnom, traži se rikverc, nudi se bofl roba, oni dobri su preskupi, mladih i pouzdanih je malo, ali je zato puno izraubanih igrača s viškom kila, bez angažmana, očajnika koji traže svoj zadnji ugovor i zadnju šansu da si osiguraju egzistenciju. Mnogo je i onih bez ikakvih menadžera, koji sami traže pažnju medija. Javio se tako ovih dana zaboravljeni Gordan Maras, bivši ministar iz vlade Zorana Milanovića i dugogodišnji SDP-ovac, pohvalio se da ga na društvenim mrežama napadaju fantomski profili iz Vijetnama, valjda htijući tako reći da ga HDZ-ovci percipiraju kao prijetnju, možda će ga se zbog toga sjetiti i u bivšoj stranci... Nije posve jasno kakav je status Dalije Orešković, smatra li se ona slobodnim igračem, ostaje li s Milanovićem i Grbinom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 14

  • wcupic 20.03.2024.

    Evo ih opet, ta politicka sapunica. Kad ce se fokusirati na vazne stvari umjesto na svoje medusobno nadmudrivanje? ????

  • duje.vlasic 20.03.2024.

    E, jebiga, kad dvojca Kreso i Seki krenu u akciju, a mi kunilingu necemo imati sta izgubiti!

  • pkovacevic 20.03.2024.

    Kao fina i odmjerenom karakteru, ocito nas ocekuje neka vazna akcija, ali sve ostaje jos uvijek u magli. Vidjet cemo sto ce nam donijeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare