To je to što me zanima!

Kovačević novi glavni ravnatelj HTV-a, želi dovesti pojačanja

Upozorio je na iznimno lošu gledanost i nestalnost programa zbog čega publika odlazi, na urednike koji ne znaju tko ih gleda, ali i na nonšalanciju prema poslu
Vidi originalni članak

Bruno Kovačević izabran je glasovima članova Programskog vijeća za glavnog urednika HTV-a s tijesnim rezultatom šest glasova za i pet protiv. Dosadašnji urednik Sportskog programa iznosio je svoj koncept rada gotovo dva sata.

Kovačević je upozorio na iznimno lošu gledanost i nestalnost programa zbog čega publika odlazi, na urednike koji ne znaju koja ih publika gleda, ali i na nonšalanciju prema poslu. Nije štedio riječi opisujući svoje kolege.

– Neki dolaze na posao, a onda odlaze šetati pse i na plac i tako im prolazi radni dan, a HRT smatraju kao hobi ili zabavu. Red, rad i disciplina je ono što mene zanima – najavio je Kovačević.

Dodao je da planira dovođenje desetak vrhunskih novinara iz drugih medija te "osvježavanje" umornog uredničkog kadra.

Kandidat za glavnog urednika Hrvatskog radija Vladimir Kumbrija predstavit će se nakon glasovanja o povjerenju Kovačeviću.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kozaribok 24.11.2011.

    ko mi tebe uze Tamara...

  • AnteG 24.11.2011.

    na HRT-u jedino vrijedno spomena su: LIGA PRVAKA, CSI Las Vegas, Dr.House, Na rubu znanosti i to je to... ostatak vremena mogu slobodno biti isključeni

  • Dak1807 24.11.2011.

    Gore ne može. O moj bože , kuda ide ovaj HRT ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare