To je to što me zanima!

Kovačević: Pusić bi trebala pripaziti što govori u kampanji

HSP-ovac je citirao članak 116. te time želio pokazati kako Vesna Pusić može biti kažnjena zbog svoje izjave da ako ne uđemo u Uniju da nema ništa od mirovina
Vidi originalni članak

Pero Kovačević komentirao je na svom Facebook profilu izjavu Vesne Pusić. Ona je u emisiji jednog radija kazala kako građani neće dobiti mirovinu ako ne uđemo u Europsku uniju.

- Tko silom, ozbiljnom prijetnjom, podmićivanjem ili na drugi protuzakonit način utječe na birača, da na izborima ili prigodom glasovanja glasuje za ili protiv određenog kandidata, odnosno glasuje za ili protiv opoziva, ili glasuje za ili protiv određenog prijedloga u referendumu, ili uopće ne glasuje, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine - citirao je Kovačević članak 116. želeći pokazati kako bi Pusić mogla biti kažnjena zbog svojih izjava.

Za net.hr HSP-ovac Kovačević kazao je kako svi trebaju paziti što govore u kampanjama te istaknuo kako Pusić cijelo vrijeme govori da se trebaju poštivati zakoni, a on ih krši.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • CeH 19.01.2012.

    ako ne bude bilo mirovina bit ce prosvjedi ;)

  • timica2 19.01.2012.

    Netko tko se bavi diplomacijom,ne smije si dozvoliti ovakve gafove.!!!

  • jabbar 19.01.2012.

    Potpuno se slažem s gospodinom!Samo bi još dodao da je gđa.Pusić javna osoba i da bi morala više pažnje posvetiti vanjskom izgledu,a ne da joj uzor bude ono njemačko ruglo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare