To je to što me zanima!

Kraftov glasnogovornik: Priča o krađi prstena bila je tek šala

Ovo je šaljiva, humoristična priča koju Kraft voli pričati za zabavu, rekao je njegov glasnogovornik, ističući kako taj navodni događaj ne treba 'uzimati za ozbiljno'
Vidi originalni članak

Glasnogovornik američkog poslovnog čovjeka i vlasnika New England Patriotsa, Roberta Krafta izjavio je kako je priča o krađi Super Bowl prstena šala, izvještava Itar-tass.

- Ovo je šaljiva, humoristična priča koju Kraft voli pričati za zabavu - rekao je James Stacy, ističući kako se taj navodni događaj ne treba 'uzimati za ozbiljno'.

Milijardera veseli što se prsten čuva u knjižnici u Kremlju, te se divi Putinovom predsjedavanju. Posebno cijeni Putinovu modernizaciju ruske ekonomije.

James Stacy otkrio je i novu pojedinost u priči, ruski predsjednik je stavljajući prsten na ruku navodno rekao kako se nekog s tim 'može ubiti'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • emma123 17.06.2013.

    neki dan je i izgledalo kao loša šala, a danas je ped****o ispričavanje

  • zof 17.06.2013.

    Američka šala je da je predsjednik Rusije ukrao prsten od nekog Amerikanca ??? Ne treba ni pitati ima li išta normalno, kulturno i duhovito u toj šali. Mene zanima na čemu je to Amerikanac ??? Nešto novo izašlo iz laboratorija ???

  • WOMANIZER 17.06.2013.

    američki smisao za humor i ruski smisao za shvaćanje istoga!- kao da miješate vodu i ulje, jednostavno ne ide!

Komentiraj...
Vidi sve komentare