To je to što me zanima!

Kraj agonije za Stephanie (5): Mama, više ne moraš plakati...

Liječnici su Stephanie Milda (5) otklonili kost koja joj je stvarala neizdržive bolove glave i prijetila paralizom. U subotu je već napravila svoje prve samostalne korake
Vidi originalni članak

Bok, teta, milozvučan glasić me pozdravio na ulasku u sobu 543 na petom katu Dječje bolnice u Chicagu. Razvukao joj se osmijeh kad je vidjela veliki balon i šarenu vrećicu.

Predala sam joj dar, a ona je skupila snage i sjela na krevet. Skupa smo otvorile vrećicu i podijelile oduševljenje. Desetak slikovnica na hrvatskom jeziku bilo je dovoljno da na trenutak zaboravi gdje je i što se događa.

Naša Stephanie Milda (5) u Americi se čudesno oporavlja od složene i teške operacije glave!

Američki tim liječnika Stephanie je operirao u četvrtak, a u subotu je napravila svoje prve samostalne korake nakon operacije! Liječnici su joj otklonili kost koja joj je stvarala neizdržive bolove glave i prijetila paralizom.

- Ništa me ne boli - rekla je s osmijehom. Upravo je takva, s osmijehom, i otišla na operaciju. Majka Anita plakala je čitavo vrijeme,a hrabra djevojčica ju je pitala: 'Mama, zašto plačeš? Anita joj, kaže, nije mogla odgovoriti. Danas joj Stephanie može reći: Mama, više ne moraš plakati!  

>>> Sve o oporavku male Stephanie pročitajte u današnjem tiskanom izdanju 24sata

Idi na 24sata

Komentari 247

  • profinjena 17.10.2012.

    drago djete uživaj u sreći i zdravlju, a mamine suze su sad suze radosnice

  • slavuj82 16.10.2012.

    vjerovatno ću dobiti stotine minusa kad ovo budem napisala:meni je uistinu drago zbog male djevojčice,od srca,kao i za svakoga čovjeka koji je bolestan i naravno izlječi sei...ali toliko se buke podiglo oko ovoga,kao da je ona jedina djevojčica koja je bolesna u Hrvatskoj,u cijelome svijetu..suosječam s njenim roditeljima,jer i sama imam djecu,ali smatram da se toliko dalo medijske pažnje oko toga,znajuči da ima još JAKO JAKO JAKO JAKO PUNO djece koji su isto TEŠKO bolesni pa nikada ne dospiju u novine a kamoli nešto više.S ovim se usitinu pretjeralo!

  • MoreMore 16.10.2012.

    Hvala Bogu, da je malom anđelu dobro!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare