To je to što me zanima!

Kraj Čakovca: Pitbul je ugrizao dječaka (11) za međunožje

U Pribislavcu kraj Čakovca pitbul je napao mališana dok se vraćao kući. Srećko (11) je sav krvav dotrčao do kuće. Urlao je od boli. Opasni pitbul i ranije je napadao
Vidi originalni članak

U Pribislavcu kraj Čakovca pitbul je napao mališana dok se vraćao kući. Srećko (11) je sav krvav dotrčao do kuće. Urlao je od boli. Opasni pitbul, koji je i prije napadao stanovnike romskog naselja, istrčao je iz dvorišta i ozlijedio dijete.

- Moj sin ima bruh i ne znamo što će biti s njim. Vraćao se kući od šogora kad ga je pas napao. Vlasnik psa ima puno dvorište pasa, a tog pitbula se svi boje - rekao je Srećkov otac Milan (38), koji sa suprugom i dvanaestero djece živi od socijalne pomoći. Srećko je učenik Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu i uči po prilagođenom programu. Mještani kažu da je agresivni pas nekoliko puta presretao mještane naselja te da ljudi u strahu prolaze ispred dvorišta. Iako se strahovalo od težih ozljeda, dječak ima samo ogrebotine.

Idi na 24sata

Komentari 431

  • arijanagold 01.03.2013.

    Pitbull ga je ugrizao ,mali je išao kući sav krvav!! Na kraju mali ima samo ogrebotinu ?? Ne daj bože da ga je ugrizao kao šta Vi pišete!

  • brko1 01.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IvanFerić Fera 01.03.2013.

    Milan (38), koji sa suprugom i dvanaestero djece živi od socijalne pomoći... i da nemože naći posao? kraj 12 djece ima povlasticu da ga hzz zaposli... najlakše je štancat djecu i primat socijalu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare